reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

reklama
u mnie z ochota na przytulanki to koszmar... znikla razem ze zrobieniem testu... i wcale a wcale mi to sie nie podoba i mam nadzieje,ze szybko powroci... poza tym nadal bola piersi i to dosc znacznie jesli nie nosze biustonosza ( po domu i do spania);spie jak najeta;zjadlabym konia z kopytami i mi malo... a ostatnio otworzylam sobie puszke groszku i zjadlam ja cala z majonezem - dwa dni z rzedu zrobilam sobie taka "uczte" :-D... infekcja pecherza powoli chyba przechodzi ale zobaczymy jutro po badaniu moczu... no i w nocy wystraszylo mnie jednorazowe minimalne plamienie... jutro chyba wymoge na mojej rodzinnej skierowanie na badanie beta,bo ostatnio wlasnie tak wszystko sie zaczelo w tym samym czasie ...

Ewa_Krystyna mam nadzieję że twoje zapalenie pęcherza minie szybko, i potem będziesz już zdrowiuteńka :tak:

Izabelko, a dlaczego pytasz o cc??

bo ja tez mialam i ciekawi mnie jak to bedzie wygladac za drugim razem; lekarz kazal mi przyniesc wypis ze szpitala-chce wiedziec dlaczego mialam cc; ja wiem -bo tak mi powiedzieli-ze mam jakas wade wrodzona miednicy i nie moglam wyprzec malego; przeszlam wszystkie fazy porodu,ale niestety nie udalo sie normalnie; i jak wiem ze jest jakas wada, to wolalabym,zeby mnie nie meczyli za 2 razem,a tylko od razu pod noz-chociaz niemilo to wspominam i juz mi sie sno po nocach :no:
i ciekawi mnie czy tna po starej bliznie,czy jak? :confused:

Ja miałam cc z powodu złego ułożenia małej, było to ułożenie pośladkowe zupełne z nogami wyprostowanymi nad główką :sorry2:.Tak więc mam szansę na poród naturalny, ale cc wspominam dobrze. Z tego co się orientuję to tną po starym szwie , tzn tną w tym samym miejscu skórę z blizną wycinają i zszywają na powrót, tak że zostaje tylko 1 blizna

boszsze to brzmi okropnie
jestem przerazona :no::szok::-)

no obra jeszcze sporo miechow na oswojenie sie z sytuacja
ide szykowac sie do gina; bede podgladac moja dzidziunie :-D:-D:-D

Na pewno nie będzie źle, pomachaj dzidziuni od ciotki z BB :tak::-D

A poza tym to ja się obawiam naturalnego, ja się człowiek nasłucha , okropność

Witam,
dzis lekarz potwierdzil moja ciaze:biggrin2: ok.4 tydzien. Narazie mam tylko lekkie nudnosci, bolesnosc piersi i kucie w dole brzucha. Jutro robie badania.

reklama
Do góry