reklama
rudka
Mama lipcowa '08
Bałam się ale co zrobić... zaczął boleć a lekarz stwierdził, że do wyrwania i trzeba zrobić rtg. No to ja nie dałam zrobić rtg i kazałam rwać bez znieczulenia. Powiedziałam, że wytrzymam i będzie to napewno mniejsze zło niż znieczulenie dla dzidzi... oj taka już na ostatni miesiąc panikara się zrobiłam... a co skurcz mnie łapie to mąż chce od razu do szpitala mnie wieźć
ale przeciez są znieczulenia miejscowe bezpieczne w ciąży,trzeba sie bylo zapytac a sam ból i stres tez szkodzi
KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej Dziewczyny, ja pomimo tego, że jeszcze niedawno czułam się świetnie i byłam pewna, że do porodu jest jeszcze daleko teraz myślę, że będzie odwrotnie no chyba, że to jakaś moja schiza od paru dni non stop twardnieje mi brzuch - ból do zniesienia, ale dzieję się to za często i chyba skuszę się na no-spę mam wrażenie, że chyba jednak urodzę nieco szybciej - jeszcze zanim Mąż wyjedzie na szczęście w następny poniedziałek kolejna wizyta, więc może gin mi coś powie dobrego bo chyba zacznę siać panikę co do sikania to robię to BARDZO często a przy tym twardnieniu brzucha to jeszcze częściej i gratis zaczyna mnie pęcherz boleć ale ze mnie maruda, moja Babcia mniej narzeka
beaa
Mamy lipcowe'08
Ja narzekam tylko na to czeste oddawanie moczu, doslownie caly czas!Juz mnie to meczy!
Jesli chodzi o kondycje to calkiem niezle, dzisiaj nawet skosilam trawnik w ogrodku i to w upale!
Jesli chodzi o kondycje to calkiem niezle, dzisiaj nawet skosilam trawnik w ogrodku i to w upale!
oj plaża - ale mi sie marzy:-)
juz wiemze w przyszlym roku na wakacje pojedziemy z Tymkiem nad polskie morze
kate nie mecz sie i bierz nospe bo serio pomaga
ja ostatnio mam to samo co wy wszystkie czyli twardnienie brzucha i nieprzespane nocki połączone z panika ze to chyba juz i lykam rozkurczówke - lekarz sam zalecil -a bynajmniej pomaga
no i zauwazylam ze juz np ugotowac mi obiad to tragedia - w miedzyczasie musze kilka razy sie polozyc bo czuje jak maly prze na szyjke:-)
juz wiemze w przyszlym roku na wakacje pojedziemy z Tymkiem nad polskie morze
kate nie mecz sie i bierz nospe bo serio pomaga
ja ostatnio mam to samo co wy wszystkie czyli twardnienie brzucha i nieprzespane nocki połączone z panika ze to chyba juz i lykam rozkurczówke - lekarz sam zalecil -a bynajmniej pomaga
no i zauwazylam ze juz np ugotowac mi obiad to tragedia - w miedzyczasie musze kilka razy sie polozyc bo czuje jak maly prze na szyjke:-)
reklama