beaa
Mamy lipcowe'08
Dzięki dziewczyny! Jednak od rana to nie koniec atrakcji. Pomaszerowałam na spacerek z synusiem a tu nagle czuję ból w dole brzucha i nagle mi mokro
;-)
Niezle mialas atrakcje- pewnie pomyslalas, ze to juz;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny! Jednak od rana to nie koniec atrakcji. Pomaszerowałam na spacerek z synusiem a tu nagle czuję ból w dole brzucha i nagle mi mokro
;-)
nie malinowa tylko z lisci malin o ile sie nie myleBede sie musiala zainteresowac tym wiesiolkiem i herbata malinowa
to twoja siostra tez na ostatnich nogach???jakie szczescie w rodzinie ja zawsze chcialam by moj siostra miala dzidzie razem ze mną ale jej sie na razie nie spieszy i przerazają ją moje objawy i bolesci ciazoweA mnie się śpieszy, także ze względu na strach..jak mam się bać porodu jeszcze 6 tygodni, to nie lepiej 4?;-) I już dramatycznie nie mam siły, psychika mi siada i obawiam się, że do porodu bedę wrakiem człowieka... gdybym tylko miała gwarancje, że z dzieckiem wszystko ok i dorosło jak trzeba to mogę rodzić choćby dziś A dodatkowo, nie ukrywam, wściekle zazdroszczę siostrze, że za chwilę będzie miała to już za sobą, a w czasie gdy ja będę rodziła ona będzie już śmigać z wózkiem jak młoda łania