reklama
a mnie juz druga noc bola plecy tak,ze sie spac nie da:-( Wczesniej mialam takie bole,ale jak dlugo posiedzialam,albo postalam.Jak sie kladlam to przechodzilo i ogolnie nocki dobrze przesypialam.A teraz obojetnie w jakiej pozycji sie poloze to boli Mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie lepiej.Ide wlasnie sie wygrzac i zrelaksowac w wannie,a pozniej mam obiecany masaz z voltarenem,oby pomoglo (o ile masaz bedzie,bo zwylke to obiecanki cacanki,ale dzisiaj nie popuszcze!)
Ja do tej pory nie miałam najmniejszych problemów ze spaniem ale od 2 nocy gorzej mi się zasypia.Na szczęście jeszcze noce przesypiam bez problemu.Wczoraj musiałam zmusić męża aby zrobił mi masaż bo plecki trochę bolały.
No i jeszcze to co mnie martwi to mam takie białe upławy,dzwoniłam dziś do mojej lekarki i kazała mi kupić tantum rosa a wizytę mam w przyszły czwartek więc zobaczymy.
No i jeszcze to co mnie martwi to mam takie białe upławy,dzwoniłam dziś do mojej lekarki i kazała mi kupić tantum rosa a wizytę mam w przyszły czwartek więc zobaczymy.
pabla27
Fanka BB :)
Oj, ja też mam upławy....czasem to mam wrażenie jakbym się posiusiała w majtki, tak mi dokuczają te upławy. Lekarka ostatnio zauważyła że mam nadżerkę, ale powiedziała, że to częsty problem w ciaży i zajmiemy się tym po porodzie.
Co do spania - u mnie jedna noc lepsza,druga gorsza....cały czas piekielnie mi gorąco, dziś męczyła mnie zgaga ( po jajeczkach z majonezem na kolację:-) ), zapijam ja w nocy wodą i pomaga. W dodatku dziś jak się przebudziłam na siusiu koło 4 rano to krew mi leciała z nosa, nie wiem co mogło być przyczyną
I jeszcze jedna rzecz, w nocy oczywiście śpie na którymś z boków, ale nie wiem czemu po krótkim czasie drętwieje mi i boli bardzo prawe biodro, mam tak już gdzieś od miesiąca....na lewym jest ok, ale wkurza mnie to spanie w jednej pozycji tylko..to się wyżaliłam na wszystkie aktualne dolegliwości:-)
Co do spania - u mnie jedna noc lepsza,druga gorsza....cały czas piekielnie mi gorąco, dziś męczyła mnie zgaga ( po jajeczkach z majonezem na kolację:-) ), zapijam ja w nocy wodą i pomaga. W dodatku dziś jak się przebudziłam na siusiu koło 4 rano to krew mi leciała z nosa, nie wiem co mogło być przyczyną
I jeszcze jedna rzecz, w nocy oczywiście śpie na którymś z boków, ale nie wiem czemu po krótkim czasie drętwieje mi i boli bardzo prawe biodro, mam tak już gdzieś od miesiąca....na lewym jest ok, ale wkurza mnie to spanie w jednej pozycji tylko..to się wyżaliłam na wszystkie aktualne dolegliwości:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Mi też drętwieją biodra, obojętnie na którym boku... do tego sztywne stawy i potworne bóle mięśni, w tej chwili po całej nocy schodzę z łóżka na czworakach, pokurczona jak Gollum z Tolkiena, bo inaczej nie daję rady Na te bóle biorę Aspargin ale nadal nie pomaga....podobno ma przejść po porodzie....
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Dziewczyny, ja to mam chyba kumulacje wszystkich dolegliwości o których piszecie białawe upławy dokuczają mi tak jak Pabli, że mam wrażenie jakbym się zesiusiała, ponadto przy spaniu na boku drętwieją mi oba biodra i już od długiego czasu leci mi krew z nosa normalnie aż dziwne, że ja nie panikuję tylko sobie mówię, że takie są uroki ciąży o wędrówkach do kibelka i bólu krzyża nie wspomnę ale się wyżaliłam