pabla27
Fanka BB :)
Roni - chyba umówię moją siostrę na terapię do Ciebie!!!! Myślę że to by jej pomogło wziąć się w garść!!! Ona teraz jst drugi mc sama bez męza ( wyjechał na szkolenie za ocean, wraca za tydzień ) ale przyjechała do mamy, klatka obok ma teściową, na przeciwko sąsiadkę, która obiad czasem porzuci a i tak narzeka, że mama jej cały czas nie pomaga ( mama kobieta pracująca ), teściowa nie chodzi na spacerki, ona nie ma czasu dla siebie i generalnie tylko czeka aż Hania zaśnie....szok, jak czytam Ciebie to dopiero zdaję sobie sprawę jak bardzo moja siostra nie dorosła do macierzyństwa a przede wszystkim do budowania sobie zycia w swojej rodzinie, tzn ona, mąż i dziecko, a nie ciągle liczy że to mama przyjedzie i jej ugotuje, a to teściowa, może ja.....Domyślam się jak bardzo musi być Ci ciężko i naprawdę podziwiam Cię za postawę do życia, tym bardziej, że naprawdę jesteś młoda i dzielnie do tego wszystkiego podchodzisz. Wiem że nie piszesz tego po to, zebyśmy peany pisały na Twoją cześć, ale naprawdę chylę czoła i będę Cię za wzór stawiała mojej młodszej siostrze ( a w chwilach mojego zwątpienia także i sobie:-) )