reklama
Dziewczyny a pobolewa Was czasem wątroba? Mnie od kilku dni daje czadu (i nie jest to raczej efekt światecznego obżarstwa). Czy w takich standardowych badaniach sprawdza się rownież parametry świadczące o pracy wątroby? Moja ginka w piatek oglądała wyniki mojej analityki i wszystko było ok. Z tym że nie wiem czy w takim standardowym zestawie (morfologia) jest coś o wątróbce?
survivor26
Mamy lipcowe'08
Wątroba raczej na pewno wynikowo po świętach, ale dla pewności mozesz zrobić dodatkowe badania chyba. U mnie skutkiem świątecznego przejedzenia objawiła się gigantyczna zgaga Widać nie na darmo intuicyjnie przez całą ciążę nie jadłam wędlin: najwyraźniej Młoda ich nie lubi A dziś idziemy sprawdzić, czy Młoda nadal siedzi spakowana na walizkach i skraca szyjkę: oby nie, bo leżenie mi się nie uśmiecha, zwłaszcza, że za oknem jakby powolutku wiosna wraca
Survivior trzymam kciuki żeby córa sie nie śpieszyła i dała Ci nacieszyć się wiosną! Daj znac po badaniu jak poszło.
U nas w Krakowie wiosny ani widu ani słychu :-(
Ja w takim razie odczekam jeszcze ze dwa dni i jak się wotroba nie przestanie odzywać to grzecznie potuptam do pani doktor.
Ja w takim razie odczekam jeszcze ze dwa dni i jak się wotroba nie przestanie odzywać to grzecznie potuptam do pani doktor.
W Tarnowie to samo - sypie jak w środku zimy
survivor26
Mamy lipcowe'08
No i u nas poprawiło się: szyjka przestała się skracać, a nawet jakby nieco wydłużona, więc dziecię dało sobie wyperswadować, że za wcześnie na wyprowadzkę Niestety deprechogenną luteinę musimy dalej brać, ale lepiej chodzić na ponuro z brzuchem, niż zgubić za wcześnie Młodą A za 2 tygodnie USG, może w końcu Młoda pokaże na 100%, że jest Młodą
A u nas właśnie przeszła imponująca śnieżyca......to tyle w kwestii powrotu wiosny )
A u nas właśnie przeszła imponująca śnieżyca......to tyle w kwestii powrotu wiosny )
reklama