reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Ja mam tak i nie panikuje bo z Kuba tez tak mialam i wszystko bylo oki;-)
Ale kazdy jest inny wiec mozesz wspomiec lekarzowi bedziesz spokojniejsza.
Ja tu to i tak nic nie dostane chyba, ze paracetamol hi, hi, hi...

reklama
Co do lewego tez sie zastanawialam, ale chodzi o odciazenie serca min.Ale na dzien dzisiejszy juz zgłupiałam ja zawsze spałam na odwyrtke niz zalecali a poniewaz tera idzie na lewy bardziej to sadziłam ze zle i pozycja boczna ustalona na prawy. Ale nie upieram sie. Dla mnie moze byc lewy ale musze to sprawdzic dla spokoju własnego.:tak:

Lewy czy prawy to i tak wiekszego znaczenia dla mnie nie ma bo i tak budze sie na wznak :-D ale musze sobie jakas pileczke na plecy zamontowac bo na wznak to nie zdrowo a na jednym boku to ja i tak nie dam rady spac cala noc a czy ktos da:confused::confused::confused: No ale jak sie przebudze to ukladam sie na lewy i zadowolona, ze dobrze robie zasypiam dalej:-D;-)

Kania ja tez tak mam, spoko; nic sie nie dzieje; male uciska sobie pecherz i tyle;
a mi zgaga doskwiera :baffled:

Wspolczuje dziewczyny "zgagi":baffled:. Ja na szczescie nigdy nie mialam i narazie tez mi nie dokucza oby tak dalej.
Dzieki za pocieszenie;-), juz rozmawialam z polozna i ona tez mi tak powiedziala ze to normalne i ze nie ma czym sie przejmowac. Ze dzidzia naciska tylko na pecherz.:-)

ja z każdym pzrewróceniem się na drugi bok się budzę.
A potem w dzień chodzę na rzęsach.
A zgaga??? nie wiem co to takiego i nie chcę wiedzieć:no:

No to dziewczyny na jakiś czas się żegnam... byłam dzisiaj u gina i jestem uziemiona. Mam łożysko przodujące i dzidzie ułożoną główką w dół... strasznie pcha się do wyjścia... ehh... do 19 marca mam leżeć plackiem a jak nic się nie zmieni to szpital wita :-(

Loj....:-( To nawet nie mysl o siedzeniu przy kompie i lez placuszkiem zeby tylko dzidzia siedziala jak najdluzej w brzuszku. I nie martw sie na zapas napewno bedzie dobrze, wierze w to i zycze milego leniuchowania;-)
Buziaki w brzuszek dla dzidzi...

reklama
JuliaK, trzymaj sie sciskaj nozki i nie puszczaj malenstwa!!!!!!!!!!
A my trzymamy kciuki!

Do góry