reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No właśnie po burzliwej konsultacji telefonicznej z kilkoma dermatologami wychodzi na to, że jakaś paskudna brodawka Umówiłam się na koniec tygodnia na wymrażanie - wszyscy mówią, że nie boli, mnie trudno uwierzyć i lekko sina ze strachu chodzę, no ale ponieważ generalnie już prawie nie chodzę, to nie ma wyboru:/ Z drugiej strony może to chociaż to zmusi mnie na parę dni do odpoczynku, bo ostatnio mocno się pracą zajechałam, a dobrowolnie urlopu nie wezmę
survivor26
Mamy lipcowe'08
Czyżbyśmy zarażały się przez sieć? :-) Lecz się szybko i bezboleśnie, czego i sobie życzę
mam nastepny problem przez to rozwarcie moj lekarz zdecydowal by pobrac wzmaz z szyjki na bakterie i okazalo sie ze mam paciorkowca z grupy b dziewczynz zbadajcie sie .....to kolejne zagroyenie dla naszych dzieci!!!!!
survivor26
Mamy lipcowe'08
To pewnie i tak opryszczka może od tego samego wirusa:-( Trzymaj się Jagola, wracaj szybko do formy!
survivor-mi na to cos pomógł taki płyn pod ciśnieniem, nim w domu można sobie wymrozić a efekty przyszły po miesiącu, kiedy już myślałam, że to kolejny przereklamowany produkt, zeszło bez śladu a już zdążył się rozleżć na kilka punktów!
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
survivor-mi na to cos pomógł taki płyn pod ciśnieniem, nim w domu można sobie wymrozić a efekty przyszły po miesiącu, kiedy już myślałam, że to kolejny przereklamowany produkt, zeszło bez śladu a już zdążył się rozleżć na kilka punktów!
Ja się już boję sama coś kombinować, bo zdaje się, że kropką nad i był płyn Scholla na odciski, który mi to paskudztwo tylko pogonił do rośnięcia Jutro wieczorem idę do dermatologa, pewnie od razu na usuwanie i mam nadzieję, że od razu uda się to wymrozić, bo jeszcze parę dni i zacznę się żywić pizzą na telefon z powodu unieruchomienia