reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

reklama
hej dziewczyny,
andziaa ty się tak nie denerwuj tym że nie masz objawów, bo ja już od kilku dni mam boleści jak bym mała dostać miesiączkę, brzuch twardnieje mały nie chce się ruszać a porodu ani widu ani słychu, tak że ciesz się tym że dobrze się czujesz, bo naprawdę mi nie masz czego zazdrościć:tak:
Boli jak nie wiem co i do tego nerwy czy z małym wszystko ok... A i tak w końcu urodzisz tak więc lepiej bez wcześniejszych(mało przyjemnych objawów):tak:
Haszi ja też bardzo sie boje jak Alunia będzie się zachowywała, gdy mały już będzie po drugiej stronie, bo co prawda teraz już nie może się doczekać ale wszystko może się zmienić i jestem przekonana że bez małych scen się nie obejdzie. Teraz jest u babci i powiedziała że wróci do domku jak Alek będzie już urodzony:-), hmm ciekawe jak długo jeszcze tam posiedzi:-D

kicrym spokojnie z tymi oknami;-)
popatrz na kamu coś ją tam pobolewało w poniedziałek a następnego dnia urodziła:-)
nie jest więc powiedziane, ze musi się coś dziac aby doszło do akcji
może to nawet lepiej, że mało objawów a urodzisz i tak w terminie:tak:
do 23go jeszcze kilka dni:-)

kicrym spokojnie z tymi oknami;-)
popatrz na kamu coś ją tam pobolewało w poniedziałek a następnego dnia urodziła:-)
nie jest więc powiedziane, ze musi się coś dziac aby doszło do akcji
może to nawet lepiej, że mało objawów a urodzisz i tak w terminie:tak:
do 23go jeszcze kilka dni:-)

renia
pisz tak jak najwiecej, takie slowa to jak miod na moje serce:-D

Andziaa powodzenia na wizycie! I nie szalej tak,napewno objawy beda.Ja przed porodem czulam sie normalnie.Poskakalam troche na tej pilce i w sumie czulam takie klucie,ale to i wczesniej sie zdarzalo,no i brzuch napiety,ale wcale tak nisko mi nie opadl,normalny byl,nie zeby do kolan wisial;-)A ty kochana masz jeszcze czas i moze lepiej sie nastaw,ze Toska sie spozni,bo jej dobrze w takim zgrabnym brzuszku,po co sie stresowac,ze termin juz a nic sie nie dzieje.A moze mala zrobi niespodzianke i sie wczesniej namysli,tak bezobjawowo:tak:Sama wiesz,ze te terminy to tak pi razy drzwi.Ja mialam z usg na 4.07,ale z OM wychodzilo mi wlasnie na 10.07 i prosze jaki maly byl kulturalnie punktualny.

Dziewczyny, u mnie na razie bez zmian - czuję się tak jakbym za chwilę miała dostać okres:baffled: już nawet nie liczę tych niby skurczy bo jakieś nieregularne się zrobiły i nie robią na mnie wrażenia;-) czuję, że Mały jest strasznie nisko i ciągle mnie kłuje:baffled:
Andziaa powodzenia na wizycie:-) mamy ten sam termin (tak mi się wydaje,że pisałaś coś o 20tym:-p) i wcale się nie zdziwię jak będziesz pierwsza:-) mój Antoś jak przystało na dżentelmena ustąpi damie Antosi:-):-):-):-)

Kate dokladnie mamy ten sam termin :-) choc ja mysle ze w tym wypadku jednak Antos wyjdzie na swiat pierwszy, by przetrzec szlaki Antosi (smiesznie sie operuje tak podobnymi imionami:-D).
U Ciebie z tego co piszesz sie cos dzieje, u mnie cisza :-) rano mnie troche posciagalo ale minelo raz dwa... zobaczymy co bedzie po wizycie, ale nie licze na jakies szczegolne postepy:no:

reklama
andzia troszkę ci zazdroszczę że cię nic nie męczy:-) może tak z zaskoczenia cię chwyci i po sprawie będzie:-)
ja już tydzień poskurczana i obolała chodzę i już zaczynam mieć dosyć:-( a jeszcze mój lekarz na urlopie.... zło................

Do góry