reklama
U Was dziewczyny przynajmniej coś się dzieje
Ja na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że żadnego rozwarcia jeszcze nie ma:-( i tak szybko nie urodzę... Łudzę się jeszcze, że do piątku coś się zmieni, będzie jakieś rozwarcie i na KTG pokaże jakieś skurcze... Na razie jednak zanosi się na poród na końcu lipca więc przepuszczm wszystkie chętne , bo ja chyba urodzę jako ostatnia z tego towarzystwa :-(
Ja na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że żadnego rozwarcia jeszcze nie ma:-( i tak szybko nie urodzę... Łudzę się jeszcze, że do piątku coś się zmieni, będzie jakieś rozwarcie i na KTG pokaże jakieś skurcze... Na razie jednak zanosi się na poród na końcu lipca więc przepuszczm wszystkie chętne , bo ja chyba urodzę jako ostatnia z tego towarzystwa :-(
mamaAli1
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja własnie wróciłam ze szpitala, miałam KTG i badanie. dr stwierdził że mam rozwarcie na 2 pale i trochę mi tam ,,pogmerał'' z bólu myślałam, że zejdę z tego świata ale powiedział że to pomoże, tylko nie powiedział w czym... mam nadzieję że to przyspieszy poró, bo naprawdę mam już dosyć tych skórczy przepowiadających Teraz cos czeronego się ze mnie leje i to chyba jest czop, ale sama już nie wiem...tak więć andziaa gratuluje twoich bezobiawowych postępów
Dziewczyny a wiecie co z anetką bo już od jakiegos czasu jej nie widziałam?
ps chyba że coś przeoczyłam
Dziewczyny a wiecie co z anetką bo już od jakiegos czasu jej nie widziałam?
ps chyba że coś przeoczyłam
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Anetka zdaje sie miala isc rodzic, ale glowy za to nie dam sobie uciac.
masaz szyjki jak widzisz pomogl, chociazby w odejsciu czopa, a skoro jest krwisty to znaczy ze szybko ci pojdzie, kto wie moze jeszcze w nocy urodzisz
masaz szyjki jak widzisz pomogl, chociazby w odejsciu czopa, a skoro jest krwisty to znaczy ze szybko ci pojdzie, kto wie moze jeszcze w nocy urodzisz
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ja miałam brunatny i fakt odszedl w zeszłą srode.
KATE23
Lipcowa Mama:)
ale Wam zazdroszczę tych czopów:-) u mnie czyściutko już mam dość ciągłego zaglądania nie napiszę gdzie i sprawdzania czy czasem czop nie odchodzi dobrze, że często chodzę do wc to zerkam tak przy okazji, a nie robię tego specjalnie:-)
reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
Kate nic sie nie martw ja z pierszej ciazy w ogóle czopu nie pamietam. takze glowa do gory:-)