reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

objawy i boleści-ku pocieszeniu

Andziaa, to witaj w klubie kochana! Ja tak własnie miałam, czyli możesz sie spodziewać szybkiego porodu ;-) Czego oczywiście Ci życzę:tak:

reklama
Kurcze Dziewczyny wlasnie poczytalam wnecie o tym rozwarciu i dowiedzialam sie ze niektore babki to nawe 2 tyg z takim chodzily:baffled:
juz sama nie wiem...achh co ma byc to bedzie...
KasiaDe oby bylo tak jak u Ciebie!!

U Was dziewczyny przynajmniej coś się dzieje
Ja na wczorajszej wizycie dowiedziałam się, że żadnego rozwarcia jeszcze nie ma:-( i tak szybko nie urodzę... Łudzę się jeszcze, że do piątku coś się zmieni, będzie jakieś rozwarcie i na KTG pokaże jakieś skurcze... Na razie jednak zanosi się na poród na końcu lipca więc przepuszczm wszystkie chętne , bo ja chyba urodzę jako ostatnia z tego towarzystwa :-(

Dziewczyny ja własnie wróciłam ze szpitala, miałam KTG i badanie. dr stwierdził że mam rozwarcie na 2 pale i trochę mi tam ,,pogmerał'' z bólu myślałam, że zejdę z tego świata ale powiedział że to pomoże, tylko nie powiedział w czym...:wściekła/y: mam nadzieję że to przyspieszy poró, bo naprawdę mam już dosyć tych skórczy przepowiadających:wściekła/y: Teraz cos czeronego się ze mnie leje i to chyba jest czop, ale sama już nie wiem...tak więć andziaa gratuluje twoich bezobiawowych postępów:tak:
Dziewczyny a wiecie co z anetką bo już od jakiegos czasu jej nie widziałam?
ps chyba że coś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Anetka zdaje sie miala isc rodzic, ale glowy za to nie dam sobie uciac.
masaz szyjki jak widzisz pomogl, chociazby w odejsciu czopa, a skoro jest krwisty to znaczy ze szybko ci pojdzie, kto wie moze jeszcze w nocy urodzisz:tak:

{agnieszka co ja bym dała aby twoje słowa były prorocze...:tak:
a ty jakiego koloru miałaś czop, bo tobie to już chyba dawno odszedł?

ale Wam zazdroszczę tych czopów:zawstydzona/y::-) u mnie czyściutko:wściekła/y: już mam dość ciągłego zaglądania nie napiszę gdzie i sprawdzania czy czasem czop nie odchodzi:zawstydzona/y::-p dobrze, że często chodzę do wc to zerkam tak przy okazji, a nie robię tego specjalnie:-)

reklama
Do góry