Moja Julka to istny szatan Obdziela mnie kończynami z każdej możliwej strony, tak więc o liczeniu ruchów nie ma mowy. Prawdziwe szaleństwo i dyskoteka na non stopie. Ostatnio nawet w nocy, co do tej pory było nie do pomyślenia. Mam nadzieję, że się trochę uspokoi jak już się przedostanie na druga stronę brzucha
reklama
a ja dzis pierwszy raz w nocy poczulam bol jak na miesiaczke, co prawda nie byl bardzo dokuczliwy i bez problemu zasnelam z powrotem, ale pociesza mnie fakt, ze cos zaczynam czuc, nawet jesli jest to takie leciutenkie ;-)
u mnie ta noc nie należała do najlepszychbudziałam sie co godzine oczywiście sikukażdy ruch sprawiał mi lekki ból co mnie wybudzałopierwszy raz tak źle spałam, już bym chciała żeby mały był po tej stronie brzuchabo oczywiście obudziłam sie z bólem koło nerki-masakra
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ja to jakos nie mam nastawienia na porod- mam wrazenie ze ta ciaza jeszcze dlugo potrwa, jakos wszelkie objawy ustaly i czuje sie jak w 7 m-cu gdzies, tylko ruchy i nic wiecej:-(, no ale dzis wraca corcia i dostane "szkołe życia" zobaczymy moze cos sie ruszy
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja dziś pomimo jakiś tam boleści wstałam dopiero o 11ej na razie kondycyjnie jest jeszcze w miarę dobrze;-) tak więc nie zamierzam siedzieć bezczynnie bo inaczej oszaleję zaraz sprzątanie, a później wizyta u Babci miłego dnia
mamabartka
...i Natalki :)
aga, Haszi, czuję teraz dokładnie to samo
Poza tym że mnie postraszyło ze 2 razy jakimis skurczami to taka cisza że mam wrażenie że ta ciąża to juz na zawsze :-(
Mała się rusza, tzn. przeciąga leniwie i nic nie wskazuje na to aby przed Sylwestrem zamierzała wyjść na drugą stronę brzucha
Poza tym że mnie postraszyło ze 2 razy jakimis skurczami to taka cisza że mam wrażenie że ta ciąża to juz na zawsze :-(
Mała się rusza, tzn. przeciąga leniwie i nic nie wskazuje na to aby przed Sylwestrem zamierzała wyjść na drugą stronę brzucha
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
właśnie próbowałam się zdrzemnąć, ale moje "cudowne" 2 pieski postanowiły obszczekać geodetę. i tak za kazdym razem jak zmienil pozycje ciala załączał sie psi alarm
tym sposobem du.. a sie nie przespałam. a czciałam być wypoczęta jak mała wróci:-(
tym sposobem du.. a sie nie przespałam. a czciałam być wypoczęta jak mała wróci:-(
mamabartka
...i Natalki :)
No to już teraz pewnie nie uśniesz..
Ja też mialam w planie poobiednia drzemkę ale własnie w momencie wpełzania do łóżka zadzwonił dzwonek do drzwi Teściowie postanowili wpaść na niezapowiedziana kawkę ...no i nici ze spanka.
Ja też mialam w planie poobiednia drzemkę ale własnie w momencie wpełzania do łóżka zadzwonił dzwonek do drzwi Teściowie postanowili wpaść na niezapowiedziana kawkę ...no i nici ze spanka.
reklama
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
to współczuje, ja też "kocham" niezapowiedziane wizyty;-)