reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
Okropna na zakrzepica. Dobrze, ze od razu bedzie wlaczone leczenie antybiotykiem.

Asiorek - glowa do gory! Trzymaj sie!

Natomiast moimi jednynymi doleglowosciami sa ostatnio bole krzyza i czasme tak dokuczaja,ze chodzic nie moge. Ale w sumie nic dziwnego, ze boli krzyz, skoro mam siedzaca prace...Ratuje tylko basen.

Asiorek trzymam mocno kciuki żebyś szybciutko wróciła do zdrowia i do domu.

Weszłam na chwilkę do was - sporo nowych tematów i w ogóle. Ja od wczoraj jestem z mężem ale chyba tak się nie da:-(

a ja zaczęłam dzisiaj 32tc z czterema syfami na czole:szok::eek::angry: a już jakiś czas cieszyłam sie cerą, która nawet bez podkładu mi się podobała - a to już cud nad Odrą:laugh2: ehhhh jak nie sra...ka to urok

Witam dziewczynki :) właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala ach jak miło się czyta Wasze posty :-) chyba dzięki Wam tak "fajnie " było w tym szpitalu tzn. trafiłam na fajną sale i przesmiałyśmy się te wszystkie dni do łez,cóż co do moich nieszczęsnych żył to stwierdzono zakrzepowe zapalenie żył dostawałam dożylnie antybiotyk i dwa razy dziennie Clexane zastrzyk w brzuch:-( na krzepliwość krwi ,przy okazji zrobiono mi wszystkie badania niestety nie wyszły też rewelacyjnie ,ale ważne że już jestem w domu z moimi skarbkami ,dostałam leki i zastrzyki które mam sobie robić i jakoś muszę wytrwać do końca :-)Dziękuje Wam za wsparcie i za informacje poniekąd dzięki Wam poszłam to skonsultować .Buziaki

Witaj Asiorek :-) Super, że już jesteś z nami i sytuacja opanowana. Clexane - znam ten ból... Po wypadku przez miesiąc musiałam się kłuć w brzuch :/ Ale wszystko da radę wytrzymać, na szczęście te podskórne nie są zbyt bolesne :)

Dziewczyny drugi dzień boli mnie kręgosłup. Ale to jest takie jakby promieniowanie jak dotknę pleców na wysokości krzyża. Tak się zastanawiam czy to mięśnie już ciężaru nie wytrzymują czy może mnie przewiało?

reklama
Asiorek - no widzisz, wszystko skonczylo sie dobrze. Glowa do gory! Juz niedlugo! :-)

Madlein - hmm trudno powiedziec, aczkolwiek sklanialabym sie ku bolu w krzyzu z powodu ciezaru. Mam to samo i polecam basen, po ktorym przynajmniej dobe nie odczuwam zadnych doleglowosci.

Do góry