reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Okropna na zakrzepica. Dobrze, ze od razu bedzie wlaczone leczenie antybiotykiem.
Asiorek - glowa do gory! Trzymaj sie!
Natomiast moimi jednynymi doleglowosciami sa ostatnio bole krzyza i czasme tak dokuczaja,ze chodzic nie moge. Ale w sumie nic dziwnego, ze boli krzyz, skoro mam siedzaca prace...Ratuje tylko basen.
Asiorek - glowa do gory! Trzymaj sie!
Natomiast moimi jednynymi doleglowosciami sa ostatnio bole krzyza i czasme tak dokuczaja,ze chodzic nie moge. Ale w sumie nic dziwnego, ze boli krzyz, skoro mam siedzaca prace...Ratuje tylko basen.
Aniolek2310
Fanka BB :)
Asiorek trzymam mocno kciuki żebyś szybciutko wróciła do zdrowia i do domu.
Weszłam na chwilkę do was - sporo nowych tematów i w ogóle. Ja od wczoraj jestem z mężem ale chyba tak się nie da:-(
Weszłam na chwilkę do was - sporo nowych tematów i w ogóle. Ja od wczoraj jestem z mężem ale chyba tak się nie da:-(
Ida Sierpniowa
a ja zaczęłam dzisiaj 32tc z czterema syfami na czole a już jakiś czas cieszyłam sie cerą, która nawet bez podkładu mi się podobała - a to już cud nad Odrą ehhhh jak nie sra...ka to urok
asiorek82
Witam dziewczynki właśnie dzisiaj wyszłam ze szpitala ach jak miło się czyta Wasze posty :-) chyba dzięki Wam tak "fajnie " było w tym szpitalu tzn. trafiłam na fajną sale i przesmiałyśmy się te wszystkie dni do łez,cóż co do moich nieszczęsnych żył to stwierdzono zakrzepowe zapalenie żył dostawałam dożylnie antybiotyk i dwa razy dziennie Clexane zastrzyk w brzuch:-( na krzepliwość krwi ,przy okazji zrobiono mi wszystkie badania niestety nie wyszły też rewelacyjnie ,ale ważne że już jestem w domu z moimi skarbkami ,dostałam leki i zastrzyki które mam sobie robić i jakoś muszę wytrwać do końca :-)Dziękuje Wam za wsparcie i za informacje poniekąd dzięki Wam poszłam to skonsultować .Buziaki
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Asiorek - no widzisz, wszystko skonczylo sie dobrze. Glowa do gory! Juz niedlugo! :-)
Madlein - hmm trudno powiedziec, aczkolwiek sklanialabym sie ku bolu w krzyzu z powodu ciezaru. Mam to samo i polecam basen, po ktorym przynajmniej dobe nie odczuwam zadnych doleglowosci.
Madlein - hmm trudno powiedziec, aczkolwiek sklanialabym sie ku bolu w krzyzu z powodu ciezaru. Mam to samo i polecam basen, po ktorym przynajmniej dobe nie odczuwam zadnych doleglowosci.
Podziel się: