reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie kochane jesteście ,napisze jak tylko wróce chyba że mnie zostawią na dlużej ale mam nadzieje że nie.Buziaki dla Was

a ja obudziłam sie w nocy z przeokropnym bólem żeber... a że byłam na wpół śpiąca i średnio przytomna bo stopery w uszach to nadal nie bardzo wiem, co było tego przyczyną... wiem, że spałam w pozycji boczno-ciążowej;) - czyli naboczku ale tak bardziej brzusiem w stronę materaca (ukłon w stronę spania na brzuchu) podparta na jaśku, żeby za bardzo na brzucho sie nie przekręcić... może tym jaśkiem gdzieś sobie coś przycisnęłam, ale niby jak???... bo że córa mamusi tam się "wsadziła" i krzywdę robiła to nie uwierzę:-)

Ida - a ja bym sie wcale nie zdziwiła jeśli ten ból żeber był sprawką córeczki :-) Mój synek non-stop wierci mi stópkami za żebrami, że czasem to mi aż dech zapiera.

A mnie tak głowa rozbolała 9pewnie na zmiane pogody bo duchota straszna i cos sie chmurzy) że musiałam zażyć paracetamol bo myslałam że zwariuje. Nie lubie tabletek, tym bardziej nie lubie ich w ciąży ale cóż, jakbym miała pogryżć nogi od stołu to juz wolałam ją wziąć.

Dziewczynki początek zakrzepicy niestety szpital i leczenie antybiotykiem :( właśnie przyjechałam po rzeczy .Do zobaczenia a raczej napisania jak wyjde buuziaki

reklama
Do góry