emiliab
Fanka BB :)
Dziewczyny, poradźcie mi jakieś domowe sposoby na MEGA zgagę! Męczę się dzisiaj cały dzień. Nie pomogło wypicie mleka czy jogurtu naturalnego. Zgaga jest taka straszna,że aż jest mi niedobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, poradźcie mi jakieś domowe sposoby na MEGA zgagę! Męczę się dzisiaj cały dzień. Nie pomogło wypicie mleka czy jogurtu naturalnego. Zgaga jest taka straszna,że aż jest mi niedobrze.
Oj z tym siku to ja tez mam problemy, przed snem ide pare razy a potem nastepne 2-3 po tym jak sie poloze.
Ze snem tez sie zaczely problemy.
Zawsze szlam spac z moim P. ok 23 i szybko zasypialam, a teraz po 12 ok 1.
W nocy wstaje 1-2 razy na siusiu, a do tego ciezko mi sie ulozyc i budzi mnie bol bioder w zaleznosci na ktorym leze. Pospie troche na lewym, obudzi mnie bol, potem na prawym i tak ciagle z boku na bok. troche mnie to zaczyna meczyc
Nie dobijajA to dopiero poczatek...bo nasze brzuchy dopiero teraz zaczna sie robic naprawde wielkie...ciezkie,gniecace