reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

Madlein co do dentysty wydaje mis ei zbyt wele niewskurasz i warto poprostu ic i sie go zapytac bo oni niechetnie lecza cierzerne. Bynajmiej ja mam takie wrazenie.
A co humorkow to wam powiem ze ja rycze jak bobr przy telewizji. Jak widze ptaszka co to sie w oleju w morze topi ty rycze ze biedactwo niewspomne juz o smotnych filmach!!! Arti sie smieje i niepozwala mi wlaczac tel. A wczoraj w wiadomosciach mowili ze babcia na blizniaczki uwarala jak ichmama byla w pracy. Mialy po 16 msc i utopily sie w ogrodkowym bagienku co byl gleboki na 40cm!!!! Ryczalam chyba caly wieczor. Jeszce taka babka tlumaczyla ze dzieci do 2 roku zycza jak sie topia to sie nieratuja bo jeszce tego w sobie niemaja. Nirobia jak dorosli ze probuje sie ratowac wjysc z wody czy cos. Poprostu jak wpadna tak sie i topia. To byla taka okropna wizja ze spac niemoglam!!! Chyba naprawde iebede ogladac narazie telewizji!

reklama
Madlein- w ciazy z zebami to nic nie zwojejuesz, a juz na pewno nie zabija ci go, mialam podobnie w pierwszej ciazy..masakra byla i nic nie pomogli, dopiero jak wladowalam sobie solpadeine w tego zeba to pomoglo, a chodzilam jak struta

Tzn ja byłam ze dwa tygodnie temu na przeglądzie, to powiedziała, że można kanałowo leczyć (tylko ona już leczy tą nową metodą, że na jednej wizycie się daje to nowe znieczulenie i nerwy wyciąga), ale na to mnie nie stać i nie zapytałam czy można tylko zatruć. Tylko to silny lek jest, czy maleństwu nie zaszkodzi i czy na mnie w ogóle zadziała. Katastrofa, że akurat teraz mi się ten ząb wysypał...

Czy któraś z Was równiez ma problemy ze snem?? od jakiś 2mcy cierpie na bezsenność tzn.zasypiam szybko ale budze się ok 3 w nocy i nie ma szans zasnąć coraz bardziej mnie to męczy wstaje już o 6 idę na spacer z psiakiem żeby nie budzić całego domu,macie jakies sposoby na spanie??

Witam :)
Włączam się w dyskusje:)

ja mam problemy ze snem, zasypiam kolo 12 w nocy ale budzę się na siusiu już o 4 i nie zawsze mogę zasnąć. Dopiero jak coś poczytam zasypiam ponownie koło 6 i budzę się jakbym w ogóle nie spała o 8 :)

O ludzie ja też mam z tym snem problemy. Wszystko przez to, ze co chwile latam na siku....
Kładę się koło 12. Budzę się gdzieś po 2 bo już pęcherz boli. Potem koło 5. Potem o 8.... I tak co noc... zwariować można

heee,
to podobnie u mnie, jak zasypiam już to jeszcze czuję ze muszę siku i znowu od nowa trzeba się męczyć żeby zasnąć i tak całą noc:)
mam to samo - co dwie godziny lecę do kibelka...

a ja juz coraz mnie latam wnnocy na siku, wczesniej poudka o 4 to byl standard, a teraz mam lajcik dopiero nad ranem pobiegne i dalej spac:-D

reklama
Do góry