reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
słuchajcie dziewczynki, czy któraś z Was ma zawroty głowy? w sensie takie chwilowe zasłabnięcia? byłam dzisiaj z małżem na spacerku i jak mi się w głowie nie zakręci....!!! normalnie myślałam, że zemdleję na ulicy:/ kupiłam sobie snickersa, że może głód czy coś, jakoś powoli zaczęło przechodzić. w domu zmierzyłam ciśnienie i wyszło 110/70. w piątek mam wizytę więc spytam ginki, ale do tego czasu to nie wiem czy mam się martwić czy niekoniecznie to dzisiaj to nie było pierwszy raz. prędzej miałam taką akcję w Tesco... może po prostu zakupy mi nie służą?)) POCIESZCIE(((
fasolkaania
Ja też czasem miewam zawroty, szczególnie na zakupach gdzie jest w marketach duszno itp., albo coś bym za szybko chciała, ja ciśnienie mam teraz w normie 120/70, a wcześniej miałam 90/60 albo coś koło tego. Poprawiłam sobie pijąc kawę słabszą.
Ida Sierpniowa
dzięki dziewuszki człowiek niby wie, że raczej nie ma powodu do obaw, ale ... a jak się poczyta takie odpowiedzi to się jednak lżej robi)))))))))))))) buziale:***
dorisday2512
o widze ,ze trafiłam na temat cisnienia. Własnie ... ja mam strasznie niskie ostatnio 80/40 90/60 a bicie serca 100.
Kawa nie pomaga . Czuje sie słabiutko. Co tu robic :-(
Kawa nie pomaga . Czuje sie słabiutko. Co tu robic :-(
Ida Sierpniowa mi ostatnio zrobiło się słabo podczas zwykłego, powolnego spaceru na świeżym powietrzu. Chyba takie są prawa naszego organizmu w ciąży.
Już nie wspomnę o tym jak stałam w kościele, na zewnątrz i słońce przygrzało mi w główkę. Zrobiło mi się słabo, ciemno przed oczami i jeszcze chciało mi się wymiotować ;-) Musiałam iść usiąść a potem szybko do domku położyć się.
Już nie wspomnę o tym jak stałam w kościele, na zewnątrz i słońce przygrzało mi w główkę. Zrobiło mi się słabo, ciemno przed oczami i jeszcze chciało mi się wymiotować ;-) Musiałam iść usiąść a potem szybko do domku położyć się.
reklama
Podziel się: