Oj to jest oś okropnego, ten ból Ja miałam kiedyś takie skurcze bardzo często jak się przeciągałam nad ranem albo w nocy w łóżku, teraz mam już taki odruch że nigdy tego nie robię... Jak cię złapie taki skurcz łydki to od razu prostuj nogę i stopę kieruj z całej siły tak palcami do siebie. Nie wiem czy dobrze to opisałam, ale to zawsze mi przynosiło jakąś ulgę i na drugi dzień tak bardzo nie bolałoDziewczyny miałyście skurcze w nocy w okolicach łydki? Ja czasem po dwa takie skurcze miewam jednej nocy,ale są takie okropne, bolesne że nie wiem czy płakać, krzyczeć z bólu. Po sobotnich skurczach miałam ból nogi od kolana w dół przez 3 dni przy chodzeniu.
reklama
Madlein
Fanka BB :)
Ale ja się dzisiaj strasznie czuję... Dłonie mi podpuchły nieco, całe ręce mnie bolą i mam wrażenie, że mi je wykrzywia, jestem senna, rozdrażniona. Jeszcze poszłam na cmentarz, nachylałam się może z 20min i kucnęłam parę razy, to tak zaczął mnie boleć kręgosłup, że aż promieniowało po nerkach i do brzucha. Kiepski dzisiaj mam dzień
sugar_and_spice
matka Króla
Ja mam od rana straszne ciśnienie na pęcherz. Siadac nie mogę, bo mi się chce od razu do toalety, jak chodzę, to mi się tam buja, a bujanie wywołują ból- ciśnienie na sikanie. Nie pilam dużo, i nie sikam dużo, ale ... macie pomysł co to? Mam się bac?
Efa
Hehe, sugar_and_spice, tak to już chyba będzie coraz częściej. Ja zdążyłam już w tej ciąży popuścić siusiu przy kichaniu, a dzisiaj podczas śmiania się
Dokładnie to samo zdarzyło mi się dzisiaj przy kichnięciu, hahaJa zdążyłam już w tej ciąży popuścić siusiu przy kichaniu, a dzisiaj podczas śmiania się
sugar_and_spice
matka Króla
Doktuuur kazał mi zrobic badania moczu, więc jutro rano pędzę ze słoiczkiem ;-)
fasolkaania
Ja mam od rana straszne ciśnienie na pęcherz. Siadac nie mogę, bo mi się chce od razu do toalety, jak chodzę, to mi się tam buja, a bujanie wywołują ból- ciśnienie na sikanie. Nie pilam dużo, i nie sikam dużo, ale ... macie pomysł co to? Mam się bac?
Nie bać tylko przyzwyczajać
Ja mam ten problem od jakiegoś tygodnia, że wszystkie wc w marketach odwiedzam, a jak na rynek to krążę wokół domu mojej mamy bo blisko Niestety, najgorsze jest rano czy w nocy jak mi się nie chce do łazienki po schodach na dół iść
reklama
sugar_and_spice
matka Króla
Mnie się dziewczyny sikać to już dawno chce, w nocy wstaję po 4-5 razy, ale teraz ciśnie, jakby ktoś pęcherz obłożył kamieniami.
Podziel się: