reklama
asiorek82
Fanka BB :)
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody czyżby jakieś zmiany??
asiorek82
Dzieki Kroma,szczerze mówiąc juz mam dość zaczyna i mnie dopadać depresja końcówki ciąży juz tak mnie wszystko boli zwłaszcza plecy pocieszam się tylko tym że tego czopa mi coraz więcej schodzi więc może i ja się wypakuje gdzie nie długo, a ciul z tym że mojego m nie będzie i tak nie urodzi za mnie
agrafa
Mnie też zaczyna sypać trądzikiem (znowu:-() i mam mega zgagę, więc chyba nic się zgagowo na poród nie zapowiada. Czop raczej dalej siedzi, bo nic nie znalazłam na bieliźnie ;-).
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody czyżby jakieś zmiany??
ja teraz tez mam straszna cere , na sama koncowke, nie wiem co sie dzieje:/ czuje sie jak potwor
i juz nic ze mnie nie cieknie, ciagle musialam wymieniac wkladke a teraz sucho, ehhh tak zle i tak nie dobrze narzekam jak baba w ciazy
ja teraz tez mam straszna cere , na sama koncowke, nie wiem co sie dzieje:/ czuje sie jak potwor
No to wiecie jak co niektóre z nas czuły się przez całą ciążę hihi np ja
Cera paskudniata całe 9 miesięcy, teraz jeszcze się to nasila.
reklama
nice-girl
A ja całą ciążę cerę miałam idealnie gładką. Trądziku nigdy nie miałam, bo mam suchą skórę - moim problemem jest alergia i wysypki, których też całą ciążę nie doświadczyłam. A teraz po porodzie cała twarz obsypana - masakra... No i włosy mocno przesuszone, a na dłoniach skóra mi pęka mimo że biorę nadal ciążowe witaminy a ręce smaruje kremem non stop. Nie wiem o co kaman, czyżby produkcja mleka pochłaniała wszystkie witaminy itp?
Podziel się: