reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
ja nie noszę obrączki już od 6 miesiąca bo spuchły mi raczki a obrączka była na styk, a bałam sie ,że nie zdejmę jej później i mi będą ja przecinać, teraz to chyba bym ja włożyła na mały palec.

Ja bym jeszcze spróbowała masła albo smalcu

Natolin kombinuj az zejdzie. Jak moje paluchy gin zobaczył w 5 miesiącu to kazał ściagnąć od razu, jak mu mówie że sie nie da to usłyszałam że nie będzie dyskusji i trzeba będzie ją rozciąć bo z nia mnie nikt na sale porodową nie weźmie. No i walczyłam 2 dni zanim zdjęłam, pomogła oliwa, teraz bez szans żeby założyć.

Ja też obrączkę zdjęłam już gdzieś w 5 miesiącu, po pierwszej ciąży niestety musiałam ją powiększać, bo palce mi nie zeszczuplały.

ufff Dziewczyny całą noc sie męcze z bólem żołądka chyba mi cos zaszkodziło :zawstydzona/y:mam taka nadzieje bo mam jeszcze sporo czasu i nijak mi nie pasuje już rodzić,boli żołądek i parcie jak na "ee" ale tam cisza,właśnie wstałam sobie zrobić herbate muszę się wykurowac do 7 żeby małą do przedszkola zaprowadzić ;(

mnie tez pewno wczorajsze placki ziemniaczane zaszkodziły:-D ale jak je jadłam to tak sobie pomyslalam ze juz nie długo nie bede mogła jeść takich pyszności (karmiąc małą) i tak się najadłam :eek:

reklama
To mój żołądek jest niezniszczalny...akceptuje wszelkie mieszanki i nie wiem co musiałabym zjeść żeby mi zaszkodziło. Za to moje biodra wołają o pomste do nieba, podobnie jak kręgosłup.

Do góry