reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, a męża można do takiego "poruszania paluchami" zagonić??????????????bo wizyta dopiero w piątek...
a ja się zastanawiam... bo przynajmniej części czopa już się pozbyłam, no to jakby jakieś "przytulanko"na przyspieszenie to można czy nie?????????????

młoda mi znowu szyjkę atakuje...........

A co ci zależy? Niech mąż spróbuje :D

reklama
U mnie jak narazie pojawiło się:
1. twardnienie brzucha ale to standard od dłuższego czasu i ból przy tym dołem i po bokach
2.ból pachwin,kości ogonowej :) i stawów biodrowych
3. bolące i swędzące piersi
4.mega upławy różnej konsystencji
5. puchnięcie kostek
Biorąc pod uwagę termin z miesiączki to chyba zgłupieje wczesniej niż urodzę,czuję sie jak stray schorowany człowiek do tego jestem przeziębiona od ponad tyg. i nic mi nie przechodzi ;/

tak właśnie obserwuje swoje nogi, szczególnie stopy i są spuchnięte naprawdę :-( a zawsze miałam chociaż stopy szczuplutkie i łydki w miarę... mam nadzieję, że to jakoś wróci do normy...

Ja jestem spuchnieta kazdego ranka. Stopy troche, lydki to u mnie norma, kostki tez. Ale nie puchne tak jakos baaaardzo, raczej standardowo. Mocz w porzo, cisnienie tez, wiec to tlyko zwykly urok konca ciazy. Zamieniamy sie w male słoniki.

Ida, sex na wywolanie jest bardzo wskazany.

Ja mam tez stopy jak słoń, kostek nie widac ani śladu, rewelka po prostu. Biodra mnie tez bola na max a podbrzusze juz nie i miesiączkowo tez juz nie, a myslałam że może cos sie zaczyna kluć...

reklama
Do góry