reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja już jestem na dniach a mam dziś straszną zgagę i do tego w nocy ciężko mi się oddychało. Jak tak podpytuje męża czy mi brzuszek opadł to ciężko stwierdzić, bo oby dwóm nam się wydaje że NIE. Możliwe że tego nie zauważamy bo patrzymy na brzuszek codziennie, może powinien określić ktoś inny kto mnie rzadziej widuje. No ale tej zgagi pod koniec ciąży już nie powinno być, wrr..
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Mała mi mi podobno brzuszek opadł a zgaga nadal jest...chyba nikt jej nie poinformował że powinna zniknąć
ewelina09065
czas oczekiwania...
a mnie od dwoch dni z rana pobolewa brzuch jak na @...ciekawe czy cos sie rusza...we wtorek mam ktg i wizyte u lekarza i moze cosik sie ruszy..a do tego dzis jak mala sie rusza w brzuchu to caly twardy i tak kluje...masakra jakby jakies skurcze byly
kasiek galway
Zaciekawiona BB
a mnie od dwoch dni z rana pobolewa brzuch jak na @...ciekawe czy cos sie rusza...we wtorek mam ktg i wizyte u lekarza i moze cosik sie ruszy..a do tego dzis jak mala sie rusza w brzuchu to caly twardy i tak kluje...masakra jakby jakies skurcze byly
ja mam dokladnie tak samo. dzis tak mnie skrecilo, ze nie moglam sie wyprostowac, juz myslalam, ze pojedziemy. no ale coz falszywy alarm .......czekamy dalej.....
makuc
Fanka BB :)
wychodzi na to, że trzeba do niej specjalne pismo wystosować w którym będzie zawarte to co i kiedy powinnaMała mi mi podobno brzuszek opadł a zgaga nadal jest...chyba nikt jej nie poinformował że powinna zniknąć
Ja mimo obniżenia brzucha też na nią cierpię. Zmowa ciążowych zgag czy co?
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
A mnie się brzuszek obniżył i zgaga zniknęła
Kurczę, wypiłam godzinę temu lekką kawkę rozpuszczalną i zaczęłam wymiotować:/ Nie wiem co jest. W głowie mi się kręci i niedobrze.
a jak u Ciebie z ciśnieniem?
reklama
135/80 tak zazwyczaj mam, zaraz sobie zmierzę.
Teraz 140/90 ale to wciąż nie jakoś bardzo podwyższone niż zazwyczaj.
Nono u mnie doszły ekscytacje w ubikacji i straszne kłucia w podbrzuszu przy tym:/. Ciekawie to wygląda.
Nie ma to jak od samego rana zwymiotować, dostać biegunki i bóli.
Teraz 140/90 ale to wciąż nie jakoś bardzo podwyższone niż zazwyczaj.
Nono u mnie doszły ekscytacje w ubikacji i straszne kłucia w podbrzuszu przy tym:/. Ciekawie to wygląda.
Nie ma to jak od samego rana zwymiotować, dostać biegunki i bóli.
Ostatnia edycja:
Podziel się: