reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

dziewczyny mam pytanie nie wiem czu juz o tym nie pisalam ale strasznie mnie swedzi (na zewnatrz) no wiecie wargi sromowe i ogolnie w tym miejscu.ginka stwierdzila ze to od wkladki ale mnie juz to tydzienmeczy i swedzi i swedzi i czerwone ja sie wsciec juz chce.ona teraz jest na urlopie ni emam jak sie z nia skontaktowac i moje pytanie takie czy moge sie posmarowac Clotrimazolum?

reklama
dziewczyny mam pytanie nie wiem czu juz o tym nie pisalam ale strasznie mnie swedzi (na zewnatrz) no wiecie wargi sromowe i ogolnie w tym miejscu.ginka stwierdzila ze to od wkladki ale mnie juz to tydzienmeczy i swedzi i swedzi i czerwone ja sie wsciec juz chce.ona teraz jest na urlopie ni emam jak sie z nia skontaktowac i moje pytanie takie czy moge sie posmarowac Clotrimazolum?
podłaczam sie tez tak mam od jakiegos czasu...

pod koniec ciazy ponoc latwiej o roznego rodzaju infekcje..... przemywajcie sie bialym jeleniem 2 razy dziennie ....
mozliwe tez ze od wkladki jakiejs zapachowej

Dziewczyny nie wiem o co chodzi, ale latam do kibelka 4 razy dziennie na grubszą sprawę :baffled::baffled: Dodam jeszcze, że nie mam biegunki, tylko po prostu cały czas mi się chce :-p:-p
Na jedno "posiedzenie" wstawałam dzisiaj o 3.30 :confused2::confused2::confused2:

Aha i w nocy w ciągu godziny miałam 3 skurcze w ciągu godziny:baffled::baffled: Potem przeszły... To nie za dużo jak na mój etap ciąży??... ja mam w porównaniu do większości z Was jeszcze duuużo czasu :sorry2::sorry2:

Ale za to zgaga, której nie miałam już ze 2 tyg wróciła :angry::angry:

Ostatnia edycja:
Ja miałam dziś masakryczną noc :-(
Słuchajcie, tak mnie bolą gnaty, że szok. Zasypiam na lewym boku bo zdrowo bla bla bla, budzę się po godzinie z ogromnym bólem biodra. Więc przekładam się na drugi i za chwilę boli mnie drugie. To na chwilę na plecy żeby odpocząć, no to ciężko oddychać. I tak całą noc.
I to tylko te biodra i kolana mi dokuczają... Gdzieś czytałam, że to może być od tego, że dziecko zabiera mi wapń, ma też ktoś takie bóle ?

ja mam bóle kolan, biodra nie dokuczają za to żebra...łoo... no i te bóle jak na okres.... a co do twgo wapnia to nie wiem czy to może być z niedoboru bo ja codziennie piję mleko, zajadam się jogurtami itp. także wątpie żeby mi tego brakowało a i tak boli...
ja wiem że to dziwacznie zabrzmi ale jakoś tak mi raźniej jak sobie czytam te Wasze posty że innym też coś strzyka, boli...itp. wtedy czuje że jestem "normalna" i nie ma co się przejmować tylko tak po prostu już będzie i tyle ;-)

daa wiesz ze ja dzis wlasnie bylam juz 4 razy tylko to jest taka bardziej zadka sprawa.nie wiem czemu.
alicja ja tez tak mialam bola kolana i biodra -włóz sobie miedzy nogi poduszke albo pod nogi i przejdzie.ja odkad tak spie juz nie boli

Mnie cos wczoraj dopadlo i ledwo co chodze, jakby wzgorek, pachwina, nie wiem do konca ale boli ja ruszam konczyna...mam nadzieje ze szybko przejdzie

reklama
clotrimazol, a dopochwowo lactovaginal (oba bez recepty) - dziewczyny, koniecznie! To na 100 procent grzybek.
Clotrimazolem smarować, a lactovaginal raz dziennie na noc.
Dziewczyny Efa dobrze napisala, pamietajcie tylko by lactovaginal trzymac w lodowce
ja wiem że to dziwacznie zabrzmi ale jakoś tak mi raźniej jak sobie czytam te Wasze posty że innym też coś strzyka, boli...itp. wtedy czuje że jestem "normalna" i nie ma co się przejmować tylko tak po prostu już będzie i tyle
Alicja hihhih to ja tez, przynajmniej nie panikuje

Do góry