reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

reklama
dokładnie - jak regularne co 5 min i trwają około 60sek, jak wody odejdą to trzeba jechać do szpitala w ciągu 3h, a jak wody odejdą i są zielone to trzeba jechac od razu.

Dziewczyny, miałam przed chwilą taki kłujący ból podbrzusza i momentalnie cała macica się twarda i ciężka zrobiła. Położyłam się i po kilku minutach przeszło. Czy to właśnie te skurcze przepowiadające?

to raczej nic niepokojącego. ja tak mam już od miesiąca:-) i jakoś nie urodziłam. jutro mamy 36 tc. a zwłaszcza jak się narobiłam to brzuch własnie stawial sie wtedy...
tak wiec nic sie nie martw. macica sobie cwiczy

Mnie coraz bardziej boli krzyz, jak za duzo chodze i si epotem poloze to nawet wstac nie moge no i wzgorek, makabra z nim jest, nawet na drugi bok sie nie moge normalnie odwrocic

Ja też mam te kłucia i bóle brzucha i twardnienia. Tak od kilku dni. No i krzyz i kości miednicy też mi dokuczają. Ladygab - dokładnie tak samo mam. Jak dłużej postoję lub pochodzę to potem jak się położe to się nie mogę sama ani podnieść, ani obrócić bo zaraz takie nerwobóle mnie łapią jak tylko drgnę. No i jak się kładę wieczorem na plecach to mam wrażenie że kość ogonowa jest jakaś wygięta do tyłu i też boli jak diabli. W ogóle wieczorami to się czuję jakby mi całą miednicę dookoła ktoś kijem porządnie obił...

reklama
Ja też mam te kłucia i bóle brzucha i twardnienia. Tak od kilku dni. No i krzyz i kości miednicy też mi dokuczają. Ladygab - dokładnie tak samo mam. Jak dłużej postoję lub pochodzę to potem jak się położe to się nie mogę sama ani podnieść, ani obrócić bo zaraz takie nerwobóle mnie łapią jak tylko drgnę. No i jak się kładę wieczorem na plecach to mam wrażenie że kość ogonowa jest jakaś wygięta do tyłu i też boli jak diabli. W ogóle wieczorami to się czuję jakby mi całą miednicę dookoła ktoś kijem porządnie obił...

Z tą kością ogonową to mam identycznie.... grrrr A dziś to mnie cały dół pleców boli :/

Do góry