nina jeszcze tydzien i mozesz rodzic spokojnie wdlg UE
haha fajnie to zabrzmiało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nina jeszcze tydzien i mozesz rodzic spokojnie wdlg UE
kahaaa dziękuję za informację. Udało mi się na jutro załatwić wizytę u gin, tak więc obejrzy mnie i powie co to takiego. Nadal trochę piecze/swędzi.
A powiedźcie mi czy jeśli przemyłabym sobie to Tantum Rosa to nic nie będzie po tym? Bo to się stosuje po porodzie w czasie połogu a w ciąży też można? Chyba głupie pytanie,no ale wolę się upewnić
Ja też mam przeczucie, że mój synek przed planowanym terminem się pojawi. Całą ciąże ani razu nie bolał mnie brzuch,a od 2 dni wieczorami jest masakra - brzuch jak kamień, ciągnie na dole, boli miednica, pachwiny. Wczoraj to miałam takie wiczorem skurcze na dole brzucha, ze już z mężem uzgodnione było że jak nie przejdą do rana to jedziemy na IP. No ale na szczęście rano już wszystko ok i znów zero dolegliwości. Wieczorem pewnie będzie powtórka... Też tak macie? U mnie coś na bank się zaczyna dziać i macica się chyba wzięła za ostre przygotowania. Teraz zaczęło do mnie docierać, że do porodu już całkiem blisko, bo jeszcze tydzień temu to była dla mnie totalna abstrakcja.