Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Madziol ja mam czasem takie kłucia w środku, przechodzą jak się położę...ponieważ nic innego sie nie dzieje to myślę że to raczej wina małej i jej głowki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malutka80 - mam podobnie... nie ma to jak przeprowadzka w 33tc najorsze jest to, że też bardzo szybko się męczę i wystarczy, że trochę popracuję i już coś mnie zaczyna boleć itp. W pn. tak sobie dałam do "wiwatu", że wczorajszy dzień cały spędziłam w łóżku. Ale jak tu olać sprawę jak tyle tego wszystkiego jest a ja chcę WSZYSTKO zrobić sama, bo przynajmniej wtedy mam pewność, że jest zrobione porządnie i tak jak bym tego chciała...
Nie zaglądam tu teraz często bo nie mam czasu. Ciągle przenosimy rzeczy. Tzn ja pakuje no i ogarniam na nowym mieszkanku ale muszę zwolnić. Strasznie szybko się męczę no i boję się o malucha. Przed porodem na pewno mieszkania nie sprzątnę tak jak bym chciała.
No właśnie ja też wolę wszystko sama i już żałuję że przepędziłam teściową. Umyła mi 2 największe okna i chociaż jakoś wyglądają. W kuchni i najmniejszym pokoju nie zdążyła i wyglądają koszmarnie. Ja ich nie umyję, małż na razie też nie bo nie ma czasu. Eh mogłam dać jej się wykazać