reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

boze nic nei mowicie o przeprowadzkach, my sie musimy przeprowadic przed koncem pazdziernika, nie mamy gdzie, nie chcemy za szybko bo za duzo kasy bysmy stracili, nie chcemy za pozno bo sie moze okazac, ze wlasnie bede rodzic. jednym slowej jestesmy w czarnej dupie!

reklama
przeprowadzki w ciązy to jest tragednia dosłownie. U mnie właśnie milion toreb i pudeł na środku pokoju stoi, bo już powoli zaczynamy rzeczy do nowego mieszkania wywozić... Nie dość, że można się pozabijać o te graty to jeszcze potem to rozpakować trzeba :dry:
A co do nowych "dolegliwości" to ostatnio zaliczam ból dołu brzucha (jak do jutra nie przejdzie to pójdę gin zmolestować co by stwierdził o co chodzi) + nadmierna chęć na słodycze. Najgorsze jest to, że u nas teraz nic tylko same urodziny w rodzinie, więc ciast to chyba ze 3 w lodówce mam i co? Łażę i podjadam :p A potem się zastanawiam skąd te dodatkowe kilkogramy się biorą :nerd:

Dziewczyny miałam straszną noc...właściwie to nie zmrużyłam oka...:(od paru dni stosuję takie globulki dopochwowe na infekcję która nie wiem jakim cudem mi się przyplątała, no i jak zwykle zaaplikowałam sobie wieczorem, no i tak po pól nocy poczułam że mam mokro...myślałam ze jak zwykle ta globulka wylatuje ale poszłam do łazienki, no i faktycznie globulka(ma taki jaskrawo żółtawy kolor)ale niestety to nie wszystko....zobaczyłam przy tym śluz lekko zabarwiony na czerwono, zaczełam wycierać papierem i troche tego śluzu było-czy to był ten czop śluzowy??Najgorsze ze te globulki biore bo nie jestem w stanie okreslic czy wiecej tej globulki bylo czy tego sluzu :(mimo wszystko strasznie sie przestraszyłam i już noc miałam z głowy...dodam tylko ze w pierwszej ciazy nie pamietam zeby mi wyleciał ten czop wiec nie wiem jak to ma wyglądać...

Nina, gdy 2 miesiące temu miałam infekcję grzybiczą pochwy, to pękała mi śluzówka i też miałam krew w śluzie. I też nocą wypływały mi globulki i śluz zabarwiony krwią.
Nie martw się - moim zdaniem u Ciebie jest dokładnie to samo!

Nina, ale jeśli masz możliwość to zadzwon do lekarza prowadzącego i mu o tym powiedz. Będziesz spokojniejsza, poza tym lepiej dmuchać na zimne.

Ja już teraz może panikuję po ostatniej wizycie i wszystko kojarzę z porodem, ale po prostu jestem pelna strachu zeby za wczesnie nie urodzic.Do lekarza chyba faktycznie zadzwonie.Dzieki dziewczyny

reklama
Do góry