frez.ja1987
Fanka BB :)
Możesz się nie zgadzać. Masz do tego prawo. Tylko wytłumacz mi jak to możliwe, mieć objawy, skoro organizm nie wie, że jest w ciąży? Bo tak na prawdę jeszcze w niej nie jest? Póki zapłodniona komórka nie zagnieździ się w macicy czyli nie "połączy" z organizmem matki nie zachodzą jeszcze żadne zmiany z ciążą związane!Nie zgadzam się z Tobą. No chyba, że Twoje ciąże z Twojego doświadczenia nie dawały Ci żadnych znaków.
W pierwszej ciąży chciało mi się częściej siku (przed @), a w drugiej grubo przed @ czułam krew w nosie za każdym pochyleniem się, choć nic nie ciekło, to byłam pewna, że nie dostanę okresu. W obu ciążach wiedziałam przed @ że jej nie dostanę.
I powtarzam, poczytajcie rzetelne źródła. Bo te objawy ciąży przed ciążą to zwykłe przypadki. Albo wymysły głowy.
Ps. I serio czasami to by się przydało pomyśleć o tym co się pisze, bo czytają to inne dziewczyny. Doszukują się później niewiadomo czego. Analizują każdy pryszcz czy wzdęcie. I robią sobie nadzieję zupełnie niepotrzebnie. A żadna z Was nie na medycznego potwierdzenia swoich słów. Jak dla mnie również dobrze można napisać, że się zaczęło spóźniać na autobus i się było w ciąży. Związku żadnego.