Gratulacje ❤No i znowu się z Tobą nie zgodzę. Tym razem kręciło mi się w głowie od samej owulacji, teraz dwa dni przed @ bolą mnie bardziej piersi niż zwykle i raz poczułam mój typowy objaw "krew w nosie", dorzucę do tego pobolewanie podbrzusza jak na @ i jestem dwa dni przed @ i proszę: pozytywny wynik testu.
reklama
Ty mózgu i jakoś żyjesz [emoji2320]
Chyba nie masz dzieci
wesola_mamusia
Fanka BB :)
Mam dzieci i doświadczenie. Znam swój organizm.
Dorzucę jeszcze do moich ostatnich objawów pryszcze na czole, których nigdy nie miałam.
Tym samym żegnam wzburzone Panie, które nie miały objawów ciążowych przed @.
Dorzucę jeszcze do moich ostatnich objawów pryszcze na czole, których nigdy nie miałam.
Powiedz po prostu lekarzowi, że miałaś objawy ciąży przed owulacją, a później pochwal się co powiedział [emoji2272]
Mam dzieci i doświadczenie. Znam swój organizm.
frez.ja1987
To już nie Twoja sprawa!Chyba nie masz dzieci
Nie odwracaj kota ogonem tylko, wytłumacz się ze swoich słów.
Oczywiście, najłatwiej jest rzucić chamskim tekstem „na pewno nie masz dzieci”, nie myśląc, że może ktoś był już wiele razy w ciąży i miał objawy ciążowe, ale najzwyczajniej w świecie nie było mu dane tych ciąży donosić, nie? Potem standardowy tekst „żegnam” i zero merytorycznych odpowiedzi. Przyznałabyś się chociaż, że napisałaś blednie (w pośpiechu, niewiedzy, cokolwiek), bo dwa tygodnie przed terminem miesiączki ciąży jeszcze nie ma, co najwyżej mogło dojść do zapłodnienia, a ciąża pojawia się 5-6 dni później najwcześniej. ŻEGNAMMam dzieci i doświadczenie. Znam swój organizm.
MyszkaMiki30
Co ma posiadanie dzieci do wiedzy z biologii? [emoji23] Hormon bhcg wytwarza się się 48h po implantacji zarodka, która odbywa się między 6 a 12 dniem po owulacji. Tak jest i tego nie zmienisz.Ty chyba też nie masz dzieci.
Więc z medycznego punktu widzenia i matematyki dwa tygodnie przed miesiączką nie mogłaś czuć objawów ciąży. Bo dwa tygodnie przed miesiączką to zazwyczaj jest owulacja. A prawidłowa faza lutealna trwa od 10 do 16 dni.
Fajnie, że jesteś w ciąży. Gratuluję. Ale nie pisz głupot bo dziewczyny czytają i będą wierzyć w objawy ciąży przed ciąża [emoji2358]
P. S
Wczoraj zakręciło mi się w głowie. Jestem w ciąży? Nie. Po prostu było mega duszno [emoji23]
frez.ja1987
Za to wiedzy za grosz.Mam dzieci i doświadczenie. Znam swój organizm.
Najlepiej rzucić fochem i po prostu sobie iść. Mówiłam, daj dowody medyczne, a nie "bo ja znam swój organizm. Bo ja tak miałam i już". Argumenty dziecka w podstawówce.
Ps. Pryszcze pojawiają się nie tylko w ciąży i od ciąży. Tak na marginesie.
Ewelina.Be
O matko jak można pisać takie głupoty. Objawy ciąży przed owulacją sama wierzysz w to co piszesz czy teraz po prostu brniesz w to dalej żeby według ciebie nie wyjść na debila? Serio żeby móc zajść w ciążę powinny być robione jakieś testy na inteligencjęMam dzieci i doświadczenie. Znam swój organizm.
reklama
DarkAsterR
No i znowu się z Tobą nie zgodzę. Tym razem kręciło mi się w głowie od samej owulacji, teraz dwa dni przed @ bolą mnie bardziej piersi niż zwykle i raz poczułam mój typowy objaw "krew w nosie", dorzucę do tego pobolewanie podbrzusza jak na @ i jestem dwa dni przed @ i proszę: pozytywny wynik testu.
Skarbie, wróć do szkoły, przypomnij sobie cykl rozrodczy człowieka i wtedy wróć do dyskusji. Bo narazie to piszesz coś, co może mieć więcej wspólnego z niepokalanym poczęciem, niż z rzetelna wiedza nt zapłodnienia i cyklu kobiety.
Zawroty glowy mogą mieć tysiąc różnych przyczyn, np zmiana ciśnienia.
Zeby nie było, byłam w ciazy 4 razy wiec nie traktuj mnie jak małej dziewczynki.