mamamatysia
Fanka BB :)
Główka mojego brzdąca pachnie słodko olejkiem migdałowym
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co ja bylam w lipcu na wakacjach miesiac w polsce to jak pojechalismy juz do domu mama za pare dni poszla do pokoju gdzie spalam z malym to mi powiedziala ze bylo czuc dzidziusiem :-)zapach dalej zostalsynek kupke zrobił, gejzera nie było ;-):-)
Monika, my tutaj chodzimy do polskiej alergolog. jak będę u niej na wizycie to wiadomo że zapytam o wprowadzanie posiłkówtylko tak was chciałam sie podpytać, bo mnie troszke to zaciekawiło ;-)
martalis, a wiesz czego mi najbardziej brakuje?? tego jego noworodkowego zapachuszkoda że żadne zdjęcia tego nie uwiecznią
![]()
Mój synek też co dwa trzy dni robi kupki. Za to prawie zawsze reaguje kupką na mierzenie temperaturki w pupce. Teraz już się szykuje na kupsańca jak mu mierze temp bo za perwszym razem obsrał mi cały przewijak
Może Marcelkowi też pomoże![]()