reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Dziekuje Confi za szybka odpowiedz:) dziwne jest to ze pediatra w przychodni nic nie zauwazyla,poszlismy z mala prywatnie do lekarza i on zwrocil na to uwage. Nadusia glowke po porodzie miala 33cm,teraz ma 39 a klatke piersiowa 40,czyli juz wieksza od glowki ale chyba w tym wieku to tak juz moze byc. Juz nie wroce do tej przychodni,chyba ze na szczepienia:)

reklama
Roxy jak głowka rośnie to dobrze, znaczy ,ze ciemiączko nie zarasta zbyt szybko.
A co do pediatry to skoro zbagatelizowała tak ważną rzecz to na prawdę warto poszukać kogoś kompetentnego, przecież chodzi o dobro dziecka a dla matki to priorytet . Powodzenia :tak:
Zapraszam Cię także na inne nasze wątki, zawsze można z kimś pogadac o tym i o owym;-)

Confi zawsze taka miła jesteś dla nowych forumowiczek, aż miło poczytać :-)
Roxy koniecznie zmień pediatrę i nie martw się tak bardzo - mój starszy synek też miał małe ciemiączko ale nic groźnego się nie działo :-)

Roxy- w sumie to pamiętam że synkowi ciemiączko badali w szpitalu, było w normie, potem nie przypominam sobie żeby pediatra badał.

Oj kurde.............musze się o to też zapytać przy najblizszej wizycie.

A kiedy ciemiączko zarośnie??? tak mniej wiecej w którym miesiącu się to odbywa???

k.m- to ładnie filipek Cię nastraszył, pewnie ja na Twoim miejscu też spanikowałabym. Dobrze zę już wszystko w porządku:-)

:-)Confi,mamstud dziekuje:-) na pewno zmienie lekarza,juz wczesniej chcielismy to zrobic ale nie wiem czy mozna po trzech miesiacach zmienic deklaracje,narazie bedziemy chodzic prywatnie. :-)anateczka,ciemiaczko przednie moze zarastac do 18 miesiaca zycia,u jednych szybciej u innych wolniej,to bardzo indywidualna sprawa.

Confi zawsze taka miła jesteś dla nowych forumowiczek, aż miło poczytać :-)
Ooooj tam :-) nie było komu przywitać no to ładnie przywitałam a co? :sorry2:

A kiedy ciemiączko zarośnie??? tak mniej wiecej w którym miesiącu się to odbywa???
Około 10-18 miesiąca życia :tak:

Roxy , masz zawsze prawo zmienić lekarza jeśli obecny Ci nie odpowiada...to nie jest żaden przymus przeciez
:tak:

Ooooj tam :-) nie było komu przywitać no to ładnie przywitałam a co? :sorry2:

Około 10-18 miesiąca życia :tak:

Roxy , masz zawsze prawo zmienić lekarza jeśli obecny Ci nie odpowiada...to nie jest żaden przymus przeciez :tak:
Hmm,to nie wiedzialam myslalam ze deklaracje sklada sie na pol roku ale to chyba dotyczny przychodni. 19 mamy termin na szczepienia i wtedy na bank zmienimy lekarza:-) dzieki;-)

Hmm,to nie wiedzialam myslalam ze deklaracje sklada sie na pol roku ale to chyba dotyczny przychodni. 19 mamy termin na szczepienia i wtedy na bank zmienimy lekarza:-) dzieki;-)
Wiesz, być może tak jest ale skoro będziesz miała ochotę zmienić lekarza to stawiaj na swoim bo nikt nie ma prawa zmuszać Cię do korzystania z usług kogoś kto Ci nie odpowiada ;-)a pół roku to bardzo dużo w życiu dziecka i wiele sie moze stać, ja bym nie ryzykowała.

reklama
Do góry