reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy i rady dla majowych mamuś

Ja tez bym poszła do neuroIoga.Pediatra nie na wszystkim się zna.Roxy nie bardzo umiem sobie wyobrazic o czym piszesz aIe jak sie martwisz to najIepiej specjaIista rozwieje Twoje wątpIiwości.

Ja ,Mikołaja dwa Iata woziłam po okuIistach bo mi się wydawało,ze mu oku ucieka.OkuIistka mnie wypedzała a ja i tak sie umawiałam na następna kontroIe.

reklama
Monika...nie mam fotki bo bym Wam pokazała:baffled:
Mniej więcej wygląda to tak że jak stoi...to czasem odchyla głowę mocno do tyłu jakby chciała pleców nią dotknać(samą głowe) albo coś z tyłu zobaczyć:baffled:
A np.jak siedzi tez odchyla tak głowe i to ją przewraca na plecy.
Nie robi tego często ale jednak i niepokoi mnie to:-(
Pamiętam jak byliśmy kiedyś u pediatry to on mówił że wydaje mu się że ma ona troszkę silniejsze mięśnie pleców niż reszty ciała ale kazał się nie martwić i obserwować...ale nic się nie działo,rozwija się normalnie:tak:
Jak śpi to nie ma głowy wygiętej ani nie układała się nigdy w rogalik:baffled:
No nie wiem...ide w piatek do pediatry...juz się zapisałam....i biore skierowanie do neurologa,a jak mi nie da to i tak pójde prywatnie:tak:

Dziewczyny a ja mam do Was pytanko:sorry2:

Moja mała od pewnego czasu jak się złości to wygina głowę do tyłu...jak stoi czasami też to robi:baffled:
I ja teraz nie wiem czy dzieci tak robią...czy coś jest nie haloo:baffled: Nie wiem czy iść z tym do lekarza:confused::confused::confused:
Szukałam czegoś w necie na ten temat i nie znalazłam...jest ale o noworodkach i napięciu mięśniowym,wydaje mi się że to nie to...ale nie wiem:confused:
Spotkałyście się z czymś takim???

Ja chyba wiem o co chodzi bo Julek nie tylko głowę odchyla tylko cały się "rzuca" do tyłu i właśnie jak jest zły czy jak coś idzie nie po jego myśli. Wiesz nie myślałam, żeby iśc z tym do lekarza specjalnie, ale miałam zapytać przy najbliższej wizycie.

Ja chyba wiem o co chodzi bo Julek nie tylko głowę odchyla tylko cały się "rzuca" do tyłu i właśnie jak jest zły czy jak coś idzie nie po jego myśli. Wiesz nie myślałam, żeby iśc z tym do lekarza specjalnie, ale miałam zapytać przy najbliższej wizycie.
Nadia też tak sie właśnie "rzuca"...ale też wygina głowę:sorry2:
Ja wole iść i zapytać...tymbardziej że nie planowałam w najbliższym czasie wizyty u lekarza,szczepienia dopiero w 14 mies,także byłoby to troche pózno:tak::-)

nina, roxy, marzena, malinka, madzia, kasia, monika witam ;-)

barmanko
witaj ;-) u mnie M też nie musi mieć codziennie obiadu na moje szczęście, a ja to czasem żyje śniadaniem i kolacją :zawstydzona/y:
Kaszkę dla małe gotowałam codziennie teraz już robię to naprzemiennie z jogurtem naturalnym, tylko kurde mała dostała czerwonych polików ostatnio i nie wiem od czego.... bo nic nowego nie dostała.... chyba że seler bo do tej pory był tylko raz.....

A dziś się zbuntowała i kaszkę musiała zjeść mama ona za to wypiła o 10, 180ml mleka i padła

Kasica, u nas też czerwone poIiki.Nic nowego nie podałam,na dwór nie wychodzimy więc skąd?Wychodzi,że coś uczuIa tyIko co?

reklama
Do góry