ivette73
Fanka BB :)
dziewczyny a jak u was z ranką po szczepionce na ramieniu? czy cos sie dzieje?
Mojemu Kubusiowi taki biały wyprysk jakby się zrobił
Mojemu Kubusiowi taki biały wyprysk jakby się zrobił
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki efa :-)
nic mi na ten temat nie powiedzieli ,a własnie dzisiaj zauważyłam że coś się dzieje
Mamuśki, tak się jeszcze wbiję w temat bez Jagi, czy któraś z was używa tych białych pampków premium care z pampersa? Właśnie dostałam te darmowe próbki i te pieluchy tak śmierdzą, że strach je założyć dziecku...Nie wiem, czy trafiły mi się felerne, czy mam jakiś inny węch, ale mnie normalnie odrzuca od nich, śmierdzą jakąś fabryką/chemią itd...
I jak się sprawdzają u was chusteczki nawilżane dada?
Mamuśki, tak się jeszcze wbiję w temat bez Jagi, czy któraś z was używa tych białych pampków premium care z pampersa? Właśnie dostałam te darmowe próbki i te pieluchy tak śmierdzą, że strach je założyć dziecku...Nie wiem, czy trafiły mi się felerne, czy mam jakiś inny węch, ale mnie normalnie odrzuca od nich, śmierdzą jakąś fabryką/chemią itd...