margerrita
Fanka BB :)
maly mial 3600 teraz juz pod 3900 dobija i 2 juz od tygodnia uzywamy, no i wlasnie zauwazam ze sie robia przymale, szok, bo 3 nie mamy, a 2 zapas lezy a kupy wypywaja, dzis byla az pod pacha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pępek chyba już będzie nam odpadał... słabo mi sie robi jak na niego patrzę... niech już odpadnie, ale oby nie przy mnie bo się na podłodze znajdę;D
ja chusteczki normalnie uzywam pamers sesative i nivea baby przy kazdej zmianie pieluchu, bawic sie z woda nie mialabym czasu
hasło "zielonkawa kupka" - o co kaman????????????????????????????/ jadłam to samo praktycznie od dwóch dni a tu taki siurprajs w pampersie...
zaciekawiły mnie te probiotyki dla maluchów, trza będzie popytać lekarza przy okazji...
hasło "zielonkawa kupka" - o co kaman????????????????????????????/ jadłam to samo praktycznie od dwóch dni a tu taki siurprajs w pampersie...
.