reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Dziś właśnie pielęgniarka,która była na wizycie ,pocieszyła mnie,że właśnie karmiąc piersią mam szansę,że wyjdzie z tego.Trudno,jakoś się przemęczę:).Kasis oby wszystko poszło gładko na szczepieniu:).

reklama
dobry wieczorek!
a Wasze dzieci tez tak pozno chodza spac? nasz jeszcze na rekach u Taty!i tak wieczor w wieczor.
my wlasnie bujamy sie z infekcja i leczymy Wiktorka kortykosterydami(inchalacje)-porażka!
ale wlasnie chcialam spytac, co to moga byc takie b. czerwone plamy kolo ucha (1-dna- 3 cm, 2-ga-ciut mniejsza. na tych plamach sa drobne krostki).mamy to juz zaraz miesiac i nie znika:-(.
jedna lekarka mowila ze to alergiczne, ale po czym dziecko moze miec alergie, gdy od poczatku ma nie zmieniane mleczko?
tia, mam swiadomosc ,ze musimy do -raczej dermatolog-ale najpierw chcemy sie uporac z infekcja.

josefin życzę, żeby to nie była alergia, ale u mojego dziecka też nie wyszła od razu...
mój syn chodzi spać tak ok.20:30 ostatnio, a wcześniej bywało, że i o 19:30 już smacznie spał

no to by bylo nie za halo:-(
ale jestem dobrej mysli. 1-wszy synek ani sladu alergii, wiec mam cicha nadzieje...
moze moja pomadka, bo go tam calowalam! tia pocieszaj sie mamuska:tak:
no ale alergia w postaci 2-woch plamek? a cale cialo jak aksamit:-D

To takie przykre,że tyle aż naszych dzieciaczków musi sie męczyć z jakimiś paskudztwami.Ja cały czas już tylko mam nadzieję,że przynajmniej przebieg będzie łagodny i w miarę szybko minie...

reklama
Do góry