reklama
M
miloku
Gość
Dzieki martencja ale patrzeac na strajki pocztowe to pewnie splesniala paczke bysmy dostaly . mimo wszystko dzieki za dobre checi
Wlasnie wrucilam z miasta i musialam sobie nowy stanik kupic. o rozmiar wiekszy , ale nie wieksza miseczka tylko wiecej pod biustem
Te stare tak mnie cisnely ze oddychac nie moglam :-( Za to teraz kupilam sobi e zapas 3 stanikow. a moze przesadzialm bo za chwile jeszcze wieksze bede potrzebowala
Wlasnie wrucilam z miasta i musialam sobie nowy stanik kupic. o rozmiar wiekszy , ale nie wieksza miseczka tylko wiecej pod biustem
Te stare tak mnie cisnely ze oddychac nie moglam :-( Za to teraz kupilam sobi e zapas 3 stanikow. a moze przesadzialm bo za chwile jeszcze wieksze bede potrzebowala
M
miloku
Gość
Mel smaka mi zrobilas na osmiorniczki i te jablka pieczone.
A te zielone jablka to tez sie do pieczenia nadaja, tylko takie mam w domu.Jeszcze mamy w ogrodzie jablonke ale jabla z niej mi nie wchodza. takie ziemniaczane i malo soczyste sa.
Agutekj jak nocka minela ? snily ci sie macki
A te zielone jablka to tez sie do pieczenia nadaja, tylko takie mam w domu.Jeszcze mamy w ogrodzie jablonke ale jabla z niej mi nie wchodza. takie ziemniaczane i malo soczyste sa.
Agutekj jak nocka minela ? snily ci sie macki
M
miloku
Gość
Ciekawa jestem mel jak dasz rade z dwojka i czy mala tobie troche odpusci.
Pewnie urwanie glowy bedziesz miala,ale wesolo bedzie
Ja tez nei mam zamiaru dlugo zwlekac z drugim dzieckiem. jakos najdluzej do 2,5 roczku przerwy. potem to dzieci juz traca kontakt.
Mam przyklad na sobie i mojej siostrez . 2 lata roznicy i mamy ze soba kontakt ,a kolezanka 3,5 roczku roznicy i juz tego kontaktu brak.
Wolalabym jednak zeby ten kontakt moje dzieci ze soba mialy. jakos latwiej w zyciu jest puzniej.
Pewnie urwanie glowy bedziesz miala,ale wesolo bedzie
Ja tez nei mam zamiaru dlugo zwlekac z drugim dzieckiem. jakos najdluzej do 2,5 roczku przerwy. potem to dzieci juz traca kontakt.
Mam przyklad na sobie i mojej siostrez . 2 lata roznicy i mamy ze soba kontakt ,a kolezanka 3,5 roczku roznicy i juz tego kontaktu brak.
Wolalabym jednak zeby ten kontakt moje dzieci ze soba mialy. jakos latwiej w zyciu jest puzniej.
T
tigger
Gość
dzieki martencja za pamiec!a ja wlasnie barszczyk na obiad zjadlam (wlasnie z takich gotowych buraczkow z lidla) - pychota!!:-)Melanie Tigger i Miloku dajcie mi Wasze adrsy to Wam podeśle buraczków, bo mój tato duzo nasadził i mamy w piwniczce zapasy to się z Wami podziele
miloku, z tymi stanikami to ja juz nie moge normalnie, jak sobie cos kupie i wydaje sie, ze jest ok, to zaraz z niego wyrastamalnbo po prostu stwierdzam, ze jednak nie jest mi wygodniei juz nie wiem co mam kupowac i w jakich ilosciach...;-)
M
miloku
Gość
No wlansie tigger wygoda to tez duzy problem. ja potrzebuje duzy rozmiar i pod biustem i miseczki i wiekszosc z nich jest tak wysoko zabudowana ze druty to az w pachy mi sie wbijaja
Obmyslilam sobie wiec nowy patent na dlugie druty.Wyginam je prawie na 30stopni tam przy koncach. pod bluzka i tak nic nie widac a mnie przynajmiej nic nie gniecie
Obmyslilam sobie wiec nowy patent na dlugie druty.Wyginam je prawie na 30stopni tam przy koncach. pod bluzka i tak nic nie widac a mnie przynajmiej nic nie gniecie
JustineMyMind
Mama Laureńki
Z tym kontaktem masz racje, ja z moją siostrą miałyśmy świetny bo jesteśmy w tym samym wieku (ona 15 minut starsza) tylko ze ja nie wiem jak bede sobie radziła z jedną kruszynką a co dopiero z dwiema Troche sie boje tego wstawania zwłaszcza że moja sytuacja nie jest tak do końca normalna tzn. jeszcze nie mieszkam z ojcem mojego maleństwa i wstawać bede sama:-(
Dziewczyny a ja się dziś bardzo przestraszyłam, bo poszłam z koleżnką na spacer takie nie na całą godzinke i jak już wracałyśmy to poczułam dwa razy jak "coś" ze mnie wylatuje.
Po powrocie od razu poleciałam do łazienki i okzało się, że to znów ta żółta wydzielina i to tak dużo, ze cała wkładka była mokra.
Nie rozumiem już tego, biorę ciąglke glonulki (Natamycyne) i nie wiedzę żadnej poprawy,ale ta wydzielina wylatuje mi bardziej gdy dłużej pochodze.Boje się czy to nie wody gdzieś się sączą,ale jak siedze w domu to nie ma nic takiego :sick: :sick: :sick: Boję się.
Wizyte mam naszczęście juz we wtorek mam nadzieję,że to nic groźnego...Dzidzia dziś też nie kopałq :-(
Po powrocie od razu poleciałam do łazienki i okzało się, że to znów ta żółta wydzielina i to tak dużo, ze cała wkładka była mokra.
Nie rozumiem już tego, biorę ciąglke glonulki (Natamycyne) i nie wiedzę żadnej poprawy,ale ta wydzielina wylatuje mi bardziej gdy dłużej pochodze.Boje się czy to nie wody gdzieś się sączą,ale jak siedze w domu to nie ma nic takiego :sick: :sick: :sick: Boję się.
Wizyte mam naszczęście juz we wtorek mam nadzieję,że to nic groźnego...Dzidzia dziś też nie kopałq :-(
M
Melanie
Gość
Mel nie pisz mi o takich rzeczach przed snem, bo beda mi sie koszmary snily z potworami z mackami w roli glownej
Miloku ja mam to samo
jak tylko uslysze ze ktos ma na cos ochotę to sie zarażam
albo jak zobacze dobre jedzonko na zdjeciu to od razu mi sie tego tego chce
nawet jesli akurat jestem objedzona
reklama
M
Melanie
Gość
Melanie Tigger i Miloku dajcie mi Wasze adrsy to Wam podeśle buraczków, bo mój tato duzo nasadził i mamy w piwniczce zapasy to się z Wami podziele
o jacie :-)
super !!!
ale w miesiąc - bo tyle idzie tu paczka - to z buraczków mało zostanie :-eek: