reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja jestem w tej komfortowej sytuacji, ze już wiem jak to jest ;-)

ale Ty kobieto możesz sobie zarządać tłumacza, więc nie będzie kłopotu :tak:

ja chyba wole jednak bez tłumacza, no ale ja jestem "doświadczona" :eek::-D

reklama
Ja zauważyłam, że moje dziecię ma chyba fazę aktywności koło 3 nad ranem. Przynajmniej drugą noc z rzędu przebudziłam się o tej porze i jak położyłam na wznak to czułam jak się przemieszcza z miejsca na miejsce:happy:

będziemy wpuszczać każdą osobę z terminem na marzec 07, która sama równiez będzie wklejała zdjęcia, ok ?

No właśnie chciałam napisać, że trzeba ustalić jakieś zasady kto może mieć dostęp do wątku zamkniętego.
Przede wszystki musi to być osoba, która będzie wzbudzać nasze zaufanie i nie pojawi się nagle bo jest wątek zamknięty a potem szybko zniknie.
Uważam, że powinny to być osoby stale udzielające się na forum:tak:

No właśnie chciałam napisać, że trzeba ustalić jakieś zasady kto może mieć dostęp do wątku zamkniętego.
Przede wszystki musi to być osoba, która będzie wzbudzać nasze zaufanie i nie pojawi się nagle bo jest wątek zamknięty a potem szybko zniknie.
Uważam, że powinny to być osoby stale udzielające się na forum:tak:

popieram

nie kazda z terminem na marzec powinna miec dostep
napewno my wszytskie ktore tak milo saobie gawedzimy
a co z nowymi mamusiami?

dziwczyny ja poprostu bardzo was podziwiam:-) rodzić zagranicą, pewnie każda z dziewczyn rodząca w Polsce jest przerażona, a co dopiero w obcym kraju:-) naprawdę jesteście odważne:-)

jest plus jeden tego taki, że położne, lekarze itp. nie zrozumieją jak się będzie na nich po polsku klnąć - bo czasami to się chce na nich tak powyzywać porządnie;-)

reklama
Do góry