reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

wow, jakie nazwy kolorów :laugh2: :laugh2: :laugh2:
będziesz miała słonie dookoła siebie :laugh2: a karmazynowy to pewnie jakiś odcień czerwieni co??

miloku miała złe wyniki moczu, puchła i wysokie ciśnienie miała - podejrzenie zatrucia ciążowego :sick:

reklama
zdjecie bardzo fajne :tak:

tak, karmazynowy przyplyw to odcien czerwonego, ten co nazywal mial nie lada fantazje.

ja tez puchne, wieczorem szczegolnie kostek czesto nie mam:baffled:
moze powinnam sie zaczac marwic:eek::eek:

Ja też bym wolała np piwko ale czasami trzeba cos innego przez gardziołko przepuścić:-D :-)

Zgłaszam, że równiez zaczełam puchnąć:-(
Rączki i stopy:no:
Dziś też się trochę przeforsowałam :baffled: Teraz wszystko mnie ciągnie:baffled:

Samo puchnięcie nie jest szkodliwe, muszą być spełnione jeszcze pozostałe warunki, żeby się martwić.
Ja też puchnę, a najbardziej prawa stopa - wyglądam komicznie, bo jedna wygląda w miarę normalnie, a druga jest wielka, taka słoniowata, że aż palce ledwo zginam :sick:

Wiecie co - zaczyna się chyba ruch w interesie.....:tak:

Miloku leży sobie (chyba) w szpitalu i ją obserwują....
Bogda zasiała ziarno niepokoju ale na razie nic nie chce zdradzic.....

Teraz to już jak się któraś Marcówka za długo nie będzie odzywać to wielce prawdopodobne, że ...........:szok:

Łomatko ale ten czas przeleciał!!!

A macie jeszcze w planach jakieś wizyty u gina w najbliższym czasie?
Ja ide pojutrze i bardzo chciałabym usłyszeć, że szyjka się skróciła, że jakieś rozwarcie już jest...ale coś czuję, że to niedoczekanie moje :baffled: :laugh2: Chyba powiem jej, żeby mi tam porządnie pogrzebała :-p
Muszę się dowiedzieć ile dni po terminie wysyłaja do szpitala, bo kurczę nie chce leżeć na patologii :eek:

Leci ten czas rzeczywiście ja w piątek zaczęlam sprzątać i tak się zmachałam że tak sobie myślałam że może coś mnie złapie, ale nic ...tylko coś mi w nogę lewą weszło że jak usiądę to siedzę a rozchodzic ją ciężko i nie mogę na niej stać całym ciężarem jak na prawej.
A co do szpitala to byćmoże dołączę we środę jak mi płytki nie podskoczą po tych zastrzykach homeopatycznych:-(

reklama
A macie jeszcze w planach jakieś wizyty u gina w najbliższym czasie?

ja ide za tydzień, jeszcze ostatni raz badania na mocz i morfologie kazał mi zrobić...:tak:
też sie dzisiaj nasprzątałam ale ja mam jeszcze troche czasu. Staram sie nie myśleć o tym ile mi zostało, to szybciej czas zleci ;-)
Właśnie zjadłam kolacje i ruszyć sie nie moge :-D:szok:

Do góry