reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

tez mi sie dzisiaj dobrze spalo , tylko 2 razy na siku wstalam i sen tez mialam gleboki
peenie dlatego obudzilam sie z takim powerem dzisiaj
jestem naladowana energia :-) :-) :-)

oby mi tak do konca dnia zostalo bo zapowiada sie busy day

reklama
nie iwme juz czy wam o tym pisalam ,ale jak tak to jeszcze raz wam napisze:-D :tak:

bylam we wtorek u kolezanki tej ktora urodzila takiego malenkiego synka i Agutek jedz ile sie da ten chlopczyk wgladal slicznie , bo taka mial adna buziulke ale byl taki malutki ze ja sie go balam dotknac a co dopiero na rece wziasc:szok: :szok:
wzielam ale na poduszcze bo nie dala bym rady . co za kruszynka :szok:
takiego malego dziecka to ja jeszce na walsne oczy nie widzialam :eek:
nie wyobrazam sobie jek tego szkraba kompaci ubierac

on niby ma juz 2 tyg i przytyl 300 ale to i tak malenstwo straszne :szok:

wiec wcinaj jak Ci kazala , a o wage sie nie mart , po porodzie wszystko spadnie :tak:
ta kolezanka przytyla 22 kilo i juz ladnei wyglada , no moze jeszce pare jej zostalo ale naprawde szybko jej zlecialo :tak:

ja wg wagi lekarki przytyłam 11 kg, a wg mojej wagi 12 kg
no i pochwaliła mnie, że ładnie tyję, regulaminowo :eek:
rozmawiałam dzisiaj z moją mamą i powiedziała mi, że ona miała mniejszy brzuch ode mnie i wszyscy się śmiali, że po co ona na porodówkę przyjechała...myśleli, że jest w 6 miesiącu i wróżyli jej, że urodzi skrzata...

a wyskoczyłam ja z wagą 3,5 kg...

więc pociesza mnie, że pewnie u mnie będzie podobnie...przynajmniej mam taką nadzieję :eek:

tez mi sie dzisiaj dobrze spalo , tylko 2 razy na siku wstalam i sen tez mialam gleboki
peenie dlatego obudzilam sie z takim powerem dzisiaj
jestem naladowana energia :-) :-) :-)

oby mi tak do konca dnia zostalo bo zapowiada sie busy day

miloku jak masz takiego powera to wpadnij do mnie, mam chatkę do posprzatania bo goście przychodzą ;-) :-D

ja spałam dzisiaj nawet dobrze, ale przebudziłam się jak mąż szykował się do pracy i oczywiście tysiące myśli związanych z wczorajszą wizytą i już nie dałam rady spać.... :eek:

Kurcze Dziewczyny ale miałam stresa!!!
Jakoś mnie tak zaczął boleć brzuch, niedobrze mi się zrobiło i jakoś tak dziwnie.... Poszłam do kibelka a tam poza tym, że mi się strasznie ciepło zrobiło to żadnych efektów. Kazałam mężowi przepakowac torbę (bo w poprzedniej nie wszystko się zmieściło), położyłam sie i chyba zasnęłam na trochę... Teraz czuję sie niby normalnie ale jakoś tak niespokojnie i nie wiem czy mi się ta torba w każdej chwili nie przyda...
W sobotę miałam jechać kupić pościel, pieluchy i jakieś inne pierdołki a z wózkiem i łóżeczkiem jeszcze poczekać na luty (po wypłacie) ale nie wiem czy ego co się da już dziś przez net nie zamówic....

Cholerka, teraz będę z duszą na ramieniu żyć...

a jak się teraz czujesz debiutanko ??????????? .....mam nadzieje ze to fałszywy alarm :-)....
miłego dnia wszystkim życzę......ja jakoś dziś lekko sie czuje , jakbym starciła z 5kg a niestety tak nie jest :-)

Ja dzis o 6 rano poczułam się taka wyspana ze do 7 czuwałam przy mezu i budziłam go co 5 minut aby wstał do pracy.Potem kawka , serek z płatkami i znów około 8 z minutami zasnęłam:-)...i spałam do 10.A teraz pije poranną kawkę z mlekiem :-)....zapraszam

to ja tez poprosze, biala bez cukru :tak:

Miloku nie uwierzysz
bylam u Ciebie i poszlysmy na zakupy, wybieralysmy blyszczyki chanel, wszytskie kolory byly super i smakowaly extra
potem farbowalysmy wlosy i wyszlysmy z tymi farbami na glowach na miasto
na koniec wyladowalysmy w kfc i jadlysmy zestaw fruti di mare :-D

bardzo realistyczny sen:tak:

to ja tez poprosze, biala bez cukru :tak:

Miloku nie uwierzysz
bylam u Ciebie i poszlysmy na zakupy, wybieralysmy blyszczyki chanel, wszytskie kolory byly super i smakowaly extra
potem farbowalysmy wlosy i wyszlysmy z tymi farbami na glowach na miasto
na koniec wyladowalysmy w kfc i jadlysmy zestaw fruti di mare :-D

bardzo realistyczny sen:tak:

wow, ale sen :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2: brzmi jak scenariusz do jakiejś babskiej komedii romansidła ;-)

mam dziwna dolegliwosc, nie wiem czy Wam sie tez to zdarza
boli mnie kosc lonowa
nie wiem czy wiecie co mam na mysli :eek:
tak jakby sie jakies kostki rozlazily tam w srodku, hm

reklama
Do góry