reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Witam mamusie :-)
....jestem nowa ale również marcóweczka 2007 a dokładnie termin mam na 8 III :-)
...moja mała dziewczynka kopie mnie niemiłosiernie co dzinnie tak ze cały brzuch mi skacze:-)...jest kręcona i chyba do tego się przyzwyczaiłam :-), chociaz casami dałabym jej po łapkach za te kuksańce w rzebra ...

.....teraz skoczę cos wpisać o sobie....pozdrawiam

reklama
Miałam dziś ciężką noc :wściekła/y: Najpierw nie mogłam usnąć, a jak już się udało, to mnie pies obudził o 3 :wściekła/y: Usnęłam znowu, po czym oba psy zrobiły mi pobudkę o 5 :wściekła/y: Wzięłam je na błyskawiczny spacer, po którym poszły ładnie spać, a ja się męczyłam, przewracałam z boku na bok, a mały tak się wiercił i kopał, że z bólu aż się zwijałam :eek: W końcu jakimś cudem znów usnęłam.. I psy mnie obudziły o 8 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ja chyba zwariuję :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Witaj jarzyneczka :happy:

Melanie - raczej nigdzie nam się jarzyneczka nie przedstawiła, bo ma tylko 1 post.. Czyli czekamy ;-)

A co do kopniaczków.. Mały mnie tak wymęczył w nocy, że spać nie mogłam.. Kopał, wiercił się tak strasznie, że aż się z bólu zwijałam..

ja tez nie narzekam spie terazz jak susel
ale neichce sie przechcwalac bo ostatnio jak napisalam ze spaie to sie urwaly przespane nocki . wiec dziewczyny tak w tajemnicy wam tu pisze ze super sie wysypiam:-)

Miałam dziś ciężką noc :wściekła/y: Najpierw nie mogłam usnąć, a jak już się udało, to mnie pies obudził o 3 :wściekła/y: Usnęłam znowu, po czym oba psy zrobiły mi pobudkę o 5 :wściekła/y: Wzięłam je na błyskawiczny spacer, po którym poszły ładnie spać, a ja się męczyłam, przewracałam z boku na bok, a mały tak się wiercił i kopał, że z bólu aż się zwijałam :eek: W końcu jakimś cudem znów usnęłam.. I psy mnie obudziły o 8 :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ja chyba zwariuję :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
przejdzie ci ta bezsennosc:-):-):-):-)

reklama
no to jusine ciesze sie :tak:

z dolegliwosci to prawie wszytsko bez zmian oprucz humorkow

chyba hiumorki ciazowe powinnam miec na poczatku ciazy a ja mam niesamowite humorki na koncu
oj nerwus sie zrobilam straszny

Do góry