reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo serdecznie :)

Ja jeszcze do końca chyba sobie nie uświadamiam, że za jakiś czas mój brzuch będzie wszędzie pierwszy, przede mną ;D
A już to, że będzie dzidziuś to już wogóle abstrakcja ;D

reklama
;D Gratuluje wszystkim mamom marcowym!!!! Jak ten czas niesamowicie leci ;D pamietam jak zyczylam ci malaga wpadeczki i sie wkoncu doczekalas!!!!
Gratulacje odemnie i od strasznie duzej juz Zuzi ;D

Witam marzec!!!Serdeczne pozdrowionka i ogromne gratulacje.Trzymajcie sie cieplutko :-* :-* :-*

Agutku Jeszcze nie zaglądałaś do Marcóweczek ::) ::) ::) A to dlaczego ??? :) Jak to się fajnie złożyło, że razem zaciążyłyście w tym samym czasie - Ty i Malaga ;D ;D ;D ;D ;D Po prostu ekstra :laugh: ;D ;D ;D ;D

Ju pisze:
Agutku Jeszcze nie zaglądałaś do Marcóweczek  ::) ::) ::) A to dlaczego ???  :) Jak to się fajnie złożyło, że razem zaciążyłyście w tym samym czasie - Ty i Malaga  ;D ;D ;D ;D ;D Po prostu ekstra  :laugh:  ;D ;D ;D ;D

No nie?? :D :D Ja jeszcze w to uwierzyć nie mogę :D :D

Jeżeli by się udało w tym cyklu to miałabym termin na 2 kwietnia wg kalkulatorów :) Ale ja głupia jestem ledwo się @ skończyła, a ja w kalkulatorach obliczam termin porodu... ::) normalnie wariatka ;)

reklama
Do góry