reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

prosze mnie nie zagadywac bo ide robic pierogi:-) :-) :-D
pierwszy raz w zyciu i musze byc skupiona zwarta i gotowa, a nie tu na bb zagladac :-D :-D :-D :-D

a tak powaznie to ciekawe co mi wyjdzie :confused: :confused: :confused:
no niech mnie ktos wygoni do tych pierogow:elvis: :dry: :tak:

reklama
to chyba znak nie moge odkrecic sloika z kapusta :szok: :-)
to chyba oznacza ze pierogi moga poczekac do jutra bo tak cholernie mi sie nie chce:tak: ;-)

Dziewczyny dzięki za wskazówki. Odnośnie dolegliwości chce się z Wami podzielić pomysłem jak zlikwidować zaparcia. Nie wiem czy ta dolegliwość Was dotyczy bo mnie jak najbardziej. Trąbili o tym w TV - seteczka oliwy z oliwek załatwi sprawę. Sprawdzone.Smacznego:)

mnie narazie zaparcia nie dotknely, odpukac;-)

ale moze to dlatego ze pomarancze albo mandarynki wcinam kilogramami:-)
a ku... pomaranczowe robie:-D :-D :-D :-D
ja to mam teraz problem z ta moja zorcieta noga jakos dziwnie jak troszke postoje to sinieje i dretwieje:-(

musialam wlasnie zrobic przerwe w pierogach bo mi juz zcierpla i zsiniala:szok: :szok: a przeciez to tylko wieksze skaleczenie:szok: :baffled: :dry:

nie poddalalm sie tak latwo:tak: ;-) :-)
maz wrucil i sloiki odkerecil, ale cholerka jakas strasznie kwasna ta kapusta , plukalam ja juz 2 razy :tak:
no nic pierogi beda kwasne:baffled: :baffled:
a teraz mam przerwe na bb i herbatke
a tutaj cisza jak makiem zasial , chyb awszystkie tez juz sprzataniem albo pichceniem zajete:tak: :-)

Dziewczyny dzięki za wskazówki. Odnośnie dolegliwości chce się z Wami podzielić pomysłem jak zlikwidować zaparcia. Nie wiem czy ta dolegliwość Was dotyczy bo mnie jak najbardziej. Trąbili o tym w TV - seteczka oliwy z oliwek załatwi sprawę. Sprawdzone.Smacznego:)

zastanawiam sie czy zaparcia sa dla mnie na tyle dokuczliwe, zeby skusic sie na te setke ;-) chyba jeszcze nie :-D
ale dzieki za pomysl :-)

reklama
a tutaj cisza jak makiem zasial , chyb awszystkie tez juz sprzataniem albo pichceniem zajete:tak: :-)

a nie :no:
ja nic nie sprzatam, nic nie pichce... :-p
mam luzik - maz poszedl po zakupy, zaraz wroci...

zaparzymy sobie cappuccinko i pewnie poogladamy tv
potem maz chce jakis meczyk ogladac to ja pewnie przy kompiku wieczorek spedze

w ogole tak szczerze wam powiem, ze nie czuje tych swiat zblizajacych sie

moze wlasnie dlatego, iz nie mamy w planach zadnych jakis wiekszych przygotowan, musimy kasiorke potrzymac na cos innego
ale za to za rok sobie to odbijemy - o ile znowu jakis problemik finansowy nie wyskoczy ;-)

oooo...wrocil maz :happy:

Do góry