reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

magda bidulo ja sobie troszke tylko polezalam i juz latam:tak:

a z tym zeby sie wpisac na liste to wejs na watek lista marcowek i tam napisz swoje dane tzn termin i plec dziidzi jak znasz a nsza malaga napewno sie tym zajmie:tak:

reklama
Miloku, Magdzie chodzi pewnie żeby mieć pod Pseudo nazwe <marcóweczka > zamiast np początkująca - zrobisz to droga Magdo w swoim panelu użytkownika:):):)
a jeśli chodzi o liste marcóweczek - cały czas jest na pewno otwarta, zapraszamy :-):-)

ja juz wlasnie sluszalam podczas kupn awozka ze dzieci nie olno trzymac w fotelikach przez dluzej niz 45 minut i tylko podczas jazdy.
dzidiza dodatkowo powinna byc wzieta na rece od czasu do czasu zeby rozprostowac cialko:eek:

Mel ale fotelik samochodowy sie tobie na plasko rozklada czy spacerowka
moj fotelik chyba sie nie rozkalda na plasko, ten co juz mamy to napewno nie :eek: :baffled:

ja juz wlasnie sluszalam podczas kupn awozka ze dzieci nie olno trzymac w fotelikach przez dluzej niz 45 minut i tylko podczas jazdy.
dzidiza dodatkowo powinna byc wzieta na rece od czasu do czasu zeby rozprostowac cialko:eek:

Mel ale fotelik samochodowy sie tobie na plasko rozklada czy spacerowka
moj fotelik chyba sie nie rozkalda na plasko, ten co juz mamy to napewno nie :eek: :baffled:

wszystko mi sie rozkłada na płasko :-D

Fajnie nawet nie wiedzialamz e przy fotelikach samochodowych taki patent istnieje:eek:

Chyba dla nastepnego mojego bobaska kupimy mutsy;-)

reklama
Do góry