reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Agutek zamówiłam tego Atlantica Baby Design szaro - pomarańczowego (mąż chciał niebiesko - niebieskiego ale w końcu mi uległ ;)). W tym sklepie jest taka opcja, że zamawiam teraz, wpłacam zaliczkę a odbieram kiedy będę potrzebowała. Powiedziałam im, że w końcu lutego. W przypadku gdyby nie daj Boże coś się porobiło i wózek przestał być potrzebny (oby tak się nikomu nie stało!!!) to oddadzą mi zaliczkę.
W tym sklepie kupię też pewnie łóżeczko, pościel, przewijak, fotelik i może jeszcze jakieś drobiazgi i będę mieć kartę rabatową na 5% a może przy takim "hurtowym" zakupie wynegocjuję więcej...

Aaaa i widziałam tam tą pościel, która Ci sie podoba. Producentem jest włoska firma FERETTI i oni robią też kołderki i poduszki z wypełnieniem z jakichś włókien kukurydzianych. Tanie to nie jest (ok. 100zł) ale można prać i nic się z tym nie dzieje. Nawet na ich stronach są ceny. Chyba zainwestuję w taką pościel. A ile kosztowały te poszewki, których zdjecia wklejałaś??

na allegro komplet 5-czesciowy kosztuje 199zl - ochraniacz, poszewka na poduszke, poszewka na koldre, poduszka i koldra...
komplet 3-czesciowy - czyli ochraniacz i poszewki na poduszke i koldre sa za 129zl :happy:
ja niestety jeszcze nigdzie w sklepie tego nie widzialam, wiec pewnie przez allegro kupie...

dobra uciekam, maz wreszcie wrocil z pracy :-)
papa!

Już znalazłam ceny pościeli na stronach producenta...tanie nie są :(....

Agutek a jak chcesz obejrzeć na żywo to jest lista sklepów z Wawy, które ją sprzedają (bo Ty chyba z Wawy lub okolicy jesteś, chyba, że mi się coś pokręciło...)

dobrze ze mamy celibacik bo dopiero mezus by sie ze mnie usmial:-D :-D :-D
U nas Miloku też celibacik i to odkąd pojawił mi sie krwiak czyli od ósmego tygodnia ciąży do końca ciąży :szok: Na początku mój mężuś mówił:to nic... A teraz biedak czasem szaleje jak tylko mnie dotknie ;-) Dobrze jednak, że są jeszcze inne formy przytulanek ;-) :-D
mrs_szaya- ja też planuję L4 od 01.01. ale jak tylko lekarz powie, ze mam iść wcześniej to grzecznie go posłucham :tak:

na allegro komplet 5-czesciowy kosztuje 199zl - ochraniacz, poszewka na poduszke, poszewka na koldre, poduszka i koldra...
komplet 3-czesciowy - czyli ochraniacz i poszewki na poduszke i koldre sa za 129zl :happy:
ja niestety jeszcze nigdzie w sklepie tego nie widzialam, wiec pewnie przez allegro kupie...

A ja na allegro też oglądałm i widziałam 10-częściowe za 195 zł,a 6-cio częściowe 95 zł- poszewka na poduszke i kołderkę + wypełnienie+ ochraniacz+falbanka lub przybornik

dziewczyny od dwóch dni mam dziwne bóle w dole brzucha ale dzieje się tak tylko przy chodzeniu tylko takim dłuższym np. na spacerze:confused: dzwoniłam do gina ale powiedziała że jak będzie tak dłużej to położy mnie na 3 dni do szpitala:szok: :szok: :szok: na obserwacje:baffled: :baffled: :baffled: tylko ciekawe chyba będe spacerować po korytarzu w tą i z powrotem:confused: :confused: :confused:

druga moja dolegliwość przydażyła się o 4 w nocy obudził mnie silny skurcz w łydce:szok: tak mnie bolało:wściekła/y: że aż obudziłam męża żeby mi wymasował łydeczkę:laugh2:

Ja tez miala wczoraj bol brzucha ,ale nie po chodzeniu tylko raczej rozciaganie sie wszystkiego w srodku.kurcze czy to was tez tak boli :confused:

Mnie to bolala jak cholera, ale 2 dni rozciagania i spokoj na nastepne pare dni,i znowu powturak z rozrywki:baffled: :baffled:

reklama
Do góry