Trudno - mężowie będą to musieli znieść ;-)A poza tym zawsze sobie tutaj możemy pojęczeć ;-)
![]()
Bolą mnie plecy i czuję ociężałość nóg... :sick: to tyle z narzekania,a z dobrego:
strasznie kocham moja Dzidzie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno - mężowie będą to musieli znieść ;-)A poza tym zawsze sobie tutaj możemy pojęczeć ;-)
![]()
U nas Miloku też celibacik i to odkąd pojawił mi sie krwiak czyli od ósmego tygodnia ciąży do końca ciążydobrze ze mamy celibacik bo dopiero mezus by sie ze mnie usmial![]()
![]()
![]()
na allegro komplet 5-czesciowy kosztuje 199zl - ochraniacz, poszewka na poduszke, poszewka na koldre, poduszka i koldra...
komplet 3-czesciowy - czyli ochraniacz i poszewki na poduszke i koldre sa za 129zl![]()
ja niestety jeszcze nigdzie w sklepie tego nie widzialam, wiec pewnie przez allegro kupie...