reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

u mnie efektow na szczescie tez nie bylo :laugh2:
ale kilka razy stalam juz w progu wc i sie zastanawialam czy wbiegac dalej :szok:

debiutantko to jednak kupilas ten worek? pewnie teraz bedziesz sie na nim wylegiwac hihi...z tego co wiem to chyba bedzie bardzo przydatny w tej pierwszej fazie porodu :tak:

reklama
Jejku Bardzo Wam współczuje, ja nie miałam zadnych mdłości, niestety nie odrzucało mnie ani od kawy ani od piwa ani od fajek:-:)-( wiec musiałam sama je odrzucić za pomocą silnej<?> woli:tak::tak: Za to jestem cholernie wrażliwa na zapachy, szczególnie na dym tytoniowy (o ironio)

Tak z innej beczki - Wiecie co? jestem cała szczęśliwa że zbliżają sie swięta bo bzika dostaje od tego odpoczywania, im mniej mam do roboty tym mniej mi sie chce. :no::no: ale tak być nie może!! co będzie jak sie do tego błogiego lenistwa zanadto przyzwyczaje?:-D:-D:-D

roksi mowia, ze fazy aktywnosci brzuchowej przenosza sie na rzeczywistosc :laugh2: ciekawe ;-)

moje dziecie rozszalalo sie wczoraj wieczorem na 2h! kopalo jak szalone..az maz sie dziwili, ze potrafi juz takiego mocnego kopa dac :szok:
a potem dzisiaj przed 5 rano sie obudzilo i znowu fikolki odstawialo :laugh2:

czesc wam dziewczyny!

Tak z innej beczki - Wiecie co? jestem cała szczęśliwa że zbliżają sie swięta bo bzika dostaje od tego odpoczywania, im mniej mam do roboty tym mniej mi sie chce. :no::no: ale tak być nie może!! co będzie jak sie do tego błogiego lenistwa zanadto przyzwyczaje?:-D:-D:-D

wiesz co..to niestety prawda, ze im mniej do roboty tym wiekszego lenia sie ma...ja czasami siedze w domu i palcem mi sie kiwnac nie chce, patrze tylko na to co trzeba posprzatac i na tym sie konczy :-p

nie przejmuj sie jednak, ze sie przyzwyczaisz do leniuchowania - dzidzia na pewno ci na to nie pozwoli :laugh2:

Debiutantko ile taki worek kosztuje?

ja sie zastanawialam na pilka dmuchana , cwiczylam kiedys na niej na aerobiku wiec troszke wiem jak sie obslugiwac,;-) ;-) ale potem doszlam do wniasku ze jednak nie.:baffled: bo na niej trezba miesnie brzuch anapinac zeby ja utrzymac, zeby z pod tylka nie uciekla ,a tego wole nie robic.:tak:

A jak ten worek wyglada. bo ja chyba jak chodze do kolezanki na kawe to wlasnie na takim siedze.ale ten jest kwadratowy i z jaka wlasnei kasz w srodku:tak:

Teraz to nie licze na rzadne efekty ,ale po ciazy owszem:tak: i to jak najszybsze.

Ale wlasnie tego sie obawiam.nie bedzie szybkiego ,widocznego efektu i sie poddam.mam slomiany zapal:eek: :eek: i pewnie tak jak kiedys nie raz pomysle sobie nie iwdze roznicy to nie jade wiecej:szok: :szok:

Taka wlasnie jestem.wiem ze nie moge sie efektow spodziewac juz zaraz po pierwszych zajeciach ,ale jak juz po pierwszych 2 miesiacach nie bedzie to sie wypalam:tak: :baffled: :cool2:

dolegliwosci:

znowu mnie pali gardlo :baffled:
nocka okropna...boki bola, prawa noga mi dretwieje.....bleeee....a to bedzie coraz gorzej :szok: :laugh2:

reklama
Ja to jestem jakas spowolniona:szok:
Ciezko mi sie z lozka wstaje:szok:
i rownie ciezko sie przekreca:szok:
mezus sie smieje ze niedlugo bedzie musial mnie wciagac po chcodach:szok:
hahaha daje sobie rade na schodach ,ale na lozku i kanapach czuje sie jak niedolezna:szok: :szok: :szok: :szok: Musze sie rozbujac zeby wstac, albo ktos mnie popchnac musi.:szok: :szok: :szok:
A puzniej to nie wiem jak sobie poradze:no: :no: :no: :no:

Do góry