reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Agutek ta szkoła gdzie ja chodzę jest na razie bezpłatna i jest zastępstwo ale podejrzewam, że jak wróci ta główna prowadząca to nie bedzie takiej swobody bo pewnie ma dużo chętnych więc zajęcia się okroją do niezbędnego minimum. Poza tym jak wprowadzą odpłatność to też się zmieni zapewne...

A mnei się dzis zdarzyło mieć opóźnione ciążowe smaki ;). Koleżanka wspomniała o pysznym cieście, które mają w okolicznej cukierni i mi się tak zachciało, że nie było zmiłuj się i musiałam tam jechać i sobie kupić :). Faktycznie dobre baaardzo i już połowy nie ma :). Ale jestem usprawiedliwiona i paskudną pogodą i ciążą ;).

reklama
Dzisiaj rano byłam u mamy zapożyczyć się w kilka sweterków, bo moje są ciasnawe:wściekła/y: tak strasznie drażni mnie zapach płynu do prania który używa mama, przywiozam wyprane i prałam je jeszcze raz:szok: ten płyn pachnie żółtkiem:szok: straszny zapach:szok:

Ja na zapachy nie jestem mocno uczulona (choć też nie wszystkie toleruje).Bardziej na smaki.
Podobnie ja Kamilas nie lubie teraz pieczywa WASA które jadłam na mdłosci :baffled:

Dziewczyny a czy Wasze Maluszki jak sie ruszają to tak przez dłuższ czas???
Bo ja czasem poczuje kilka kopniaczków i potem znów dluga cisza na 2-3 godziny :eek: i wtedy już sama nie wiem czy ja czuję moja Dzidzię czy to jakieś bulbonki w brzuchu???Ale chyba ruchy w jelitach nie są tak bardzo odczuwalne aby sie skóra unosiła :confused: :-D

Marzę juz o L4 i wysypianiu się.Jestem trochę przemęczona ostatnio, bo jak jadę do pracy na siódmą jest ciemno i jak wracam po pietnastej jest juz ciemno :-( Ale obiecałam, ze jak będę się dobrze czuła to do zakończe im rok i wtedy czmychne na zwolnienie,więc jeszcze troszkę.
Dziewczyny ja ostatnio budze się czasem w nocy i mam ból w pachwinach :eek: takie jakby skurcze,ale brzuszek nie boli.Muszę się wtedy przekręcić i przechodzi czy to normalne????

Martencja ja tez tak mam. kilka kopniakow i cisza i znowu . ale przeciez nasze dzidize musz aspac zeby rosnac zdrowe. wiec nie martw sie kochana wszystko jet w porzadku:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Biedna Agutku może idź na spacerek??? ;-)
Ja czasem nie moge umyc zębów bo nagle robi mi się niedobrze i muszę szybko płukać ząbki :eek: :sick:

Do góry