reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Witam

Agutek, Ty jak zwykle "na stanowisku" :).
Ja za to dzis zasnąc nie mogłam i chyba przed 3cią mi się udało. Słoneczko od rana świeci a ja i tak na zwolnionych obrotach działam :/. Dziś idę znów do szkoły rodzenia a po powrocie chyba sobie zamówię ten wór sako, byc może koleżanka też się zdecyduje.

O obiedzie to jeszcze nawet nie myślę ale zawsze mam zapas makaronu i soków pomidorowych więc w najgorszym wypadku będzie makaronik albo pomidorowa, które nota bene bardzo lubimy a mój mąż mógłby co drugi dzień jeść makaron :).

Miłego dnia Marcóweczkom życzę.

reklama
Agutek, Ty jak zwykle "na stanowisku" :).

no jak siedze w domu to nie mam nic ciekawszego do roboty ;-)
sprzatac w kolko nie bede hihi :-D

O obiedzie to jeszcze nawet nie myślę ale zawsze mam zapas makaronu i soków pomidorowych więc w najgorszym wypadku będzie makaronik albo pomidorowa, które nota bene bardzo lubimy a mój mąż mógłby co drugi dzień jeść makaron :).

Miłego dnia Marcóweczkom życzę.

uwielbiam pomidorowke!!!
najbardziej z ryzem i biala fasola - pycha! :-p

A to ja z fasolą nigdy nie jadłam, najczęściej z makaronem. Zresztą ja to jestem jakaś kolekcjonerka makaronów, kupuje różne rodzaje a potem mi ich szkoda zużywać i się mąż ze mnie śmieje, że te makarony mnie przeżyją :/.

dzien dobry :-)

ale tu cicho :shocked2:

dzisiaj pospalam krocej...mialam w planach ugotowanie dzisiaj kapusniaka, tylko po tym skurczu lydki chodze koslawo i nie wiem czy dojde do sklepu w ogole :crazy:

roksi moze dzisiaj masz tez tyle energii, ze wpadniesz i do mnie posprzatac i ugotowac obiad co? ;-) :-p

dzisiaj to jestem wypluta:crazy: dzidzia tak mnie skopała o 6 rano że nie mogłam zasnąć:wściekła/y: oby tak nie było codziennie:wściekła/y:

wracając do włosów to strasznie mi się przesuszyły w ciąży, cera również więc może dlatego nie mam żadnych wyprysków:-D najbardziej suchą skóre mam na łydkach:wściekła/y:

A to ja z fasolą nigdy nie jadłam, najczęściej z makaronem. Zresztą ja to jestem jakaś kolekcjonerka makaronów, kupuje różne rodzaje a potem mi ich szkoda zużywać i się mąż ze mnie śmieje, że te makarony mnie przeżyją :/.

bo ta fasola to chyba jakas wschodnio-rodzinna zalecialosc
rodzina mojej mamy tak wlasnie jadala i mama przeniosla to do naszej kuchni, co mi bardzo zasmakowalo

wiekszosc ludzi tak nie jadlo i sie zawsze dziwi jaka to ja pomidorowke gotuje :-D

roksi witaj!!!

dobra, uciekam sie myc i na zakupy
bol w lydce prawie przeszedl :happy2:

Lece sie szykowac dziewczyny , bo do szpitala ide na konsultacje z lekarzem endokrynologiem o prolaktynie. mialam robione niedawno badanie i zobaczymy jakie sa rzultaty. jakos mam przeczucie ze oki bedzie:tak: :tak:
pappa odezwe sie puzniej

reklama
Do góry