reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja sie dzisiaj przed kapiela zwazylam i moja waga nadal pokazuje 6kg na plusie :-p

jestem bardzo ciekawa ile pokaze za 2 tygodnie waga mojej lekarki - ona mi ciagle pokazuje o 2 kilo mniej :-p

smieje sie, ze ona ma taka specjalna wage, ktora probuje podtrzymac pacjentki na duchu, zeby nie martwily sie, ze za duzo przytyly i zaniza im wage ;-) :-D

Dziewczyny a jak tam kondycja waszych włosów? bo mi wszyscy mówili że w ciązy to włos z głowy nawet nie spada:-D a u mnie jak wypadały przed ciążą tak i wypadają teraz:wściekła/y: za to cere mam super żadnych wyprysków:-D ach te hormony:angry:

Dziewczyny a jak tam kondycja waszych włosów? bo mi wszyscy mówili że w ciązy to włos z głowy nawet nie spada:-D a u mnie jak wypadały przed ciążą tak i wypadają teraz:wściekła/y: za to cere mam super żadnych wyprysków:-D ach te hormony:angry:

Też mi włosy wypadają - bardziej niż przed ciążą :dull: Ale cera - jak na początku szwankowała, to teraz się troche uspokoiła :tak:

wlosy zawsze mi wypadaly i wypadaja nadal
nie sa jednak w zlej kondycji

Też mi włosy wypadają - bardziej niż przed ciążą :dull: Ale cera - jak na początku szwankowała, to teraz się troche uspokoiła :tak:

tez na poczatku mialam liczne wypryski, a teraz sie to z lekka uspokoilo :happy2:

za to jestem dzisiaj po ogromnym skurczu lydki - myslalam, ze umre z bolu :crazy:
dwa dni pod rzad wzielam troche mniej asparginu i od razu jazda....
teraz chodze kulawo i ciagle mnie boli :wściekła/y:

dzien dobry :-)

ale tu cicho :shocked2:

dzisiaj pospalam krocej...mialam w planach ugotowanie dzisiaj kapusniaka, tylko po tym skurczu lydki chodze koslawo i nie wiem czy dojde do sklepu w ogole :crazy:

roksi moze dzisiaj masz tez tyle energii, ze wpadniesz i do mnie posprzatac i ugotowac obiad co? ;-) :-p

reklama
U mnie wloski rosna szybciej ,ale za to wypadaja garsciami.Jak tak dalej bedzie to lysa zostane.:szok:
A cera to na poczatku wypryski i dalej jeszcze wiecej wypryskow:shocked2: :shocked2:

Agutek ja takie skurcze na pocztaku baralam.A aspargin mozesz w ciazy brac.Mi to kiedys przepisali na zylaki.

Do góry