Mi w poprzedniej ciąży wyciek zaczął się przed połową ciąży. Owszem już się zaczynają przygotowywać powoli.A ja dziś miałam jakiś spory wyciek z piersi. Czy to możliwe żeby już zaczynało się coś tam produkować i dziać?
reklama
Cześć,
co do wątku zgaga to ja dostałam od lekarki namiar na GASTROTUSS to taka niby galaretka, syropek w saszetce do wycisnięcia od razu do ust, pomagaja mi też ciasteczka korzenne, takie z Biedronki w duzym opakowaniu okragłym jakby takim wiadereczku, no i jeszcze odkryłam ze pomaga tez sok z ananasa ale ten z TYMBARKU, bez cukru, niby Hortex też bez cukru ale w smaku inny, ja tego tymbarku to wypijam tak ok.2 l dziennie, ale nie wielkimi łykami tylko pomału i po troszke tak samo z jedzeniem, nie mozna za szybko i za duze porcje.
Ja miałam zgage juz od 1go mies. ciąży wiec wiem cos na ten temat!!!
teraz juz coraz lepiej ale słuszałam że najgorsze przede mna!
co do wątku zgaga to ja dostałam od lekarki namiar na GASTROTUSS to taka niby galaretka, syropek w saszetce do wycisnięcia od razu do ust, pomagaja mi też ciasteczka korzenne, takie z Biedronki w duzym opakowaniu okragłym jakby takim wiadereczku, no i jeszcze odkryłam ze pomaga tez sok z ananasa ale ten z TYMBARKU, bez cukru, niby Hortex też bez cukru ale w smaku inny, ja tego tymbarku to wypijam tak ok.2 l dziennie, ale nie wielkimi łykami tylko pomału i po troszke tak samo z jedzeniem, nie mozna za szybko i za duze porcje.
Ja miałam zgage juz od 1go mies. ciąży wiec wiem cos na ten temat!!!
teraz juz coraz lepiej ale słuszałam że najgorsze przede mna!
figa777
Mateuszek i Kubuś
Ja również mam zgagę już dłuższy czas, ale do tego można przywyknąc hehe
Natomiast teraz wszystko mnie drażni, przeszkadza i zawadza. Nie żebym się wyładowywała, czy krzyczała, bo jestem z natury bardzo spokojną osobą ale tak wewnętrznie jestem rozchwiana....a do tego zawroty głowy w ostatnim czasie i jakoś tak do bani .....
No.... to żem se pogadała

Natomiast teraz wszystko mnie drażni, przeszkadza i zawadza. Nie żebym się wyładowywała, czy krzyczała, bo jestem z natury bardzo spokojną osobą ale tak wewnętrznie jestem rozchwiana....a do tego zawroty głowy w ostatnim czasie i jakoś tak do bani .....

No.... to żem se pogadała

rachell
Fanka BB :)
A od kiedy masz te zawroty? Ja od niedzieli. Może to wina pogody. Oby.Ja również mam zgagę już dłuższy czas, ale do tego można przywyknąc hehe
No.... to żem se pogadała![]()
figa777
Mateuszek i Kubuś
Wszystko możliwe, że to przez pogodę- ze mną jest tak że mam je raz na jakiś czas.... 

Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mnie przez ostatnie dwa dni potwornie bolała głowa. Na szczęście przestała, to chyba pogoda i ciśnienie.
A ja zaczęłam jeść normalnie i zgaga sobie poszła w zapomnienie. Jeden minus, waga z powrotem poleciała w dół. I jak tu wszystko pogodzić...
A ja zaczęłam jeść normalnie i zgaga sobie poszła w zapomnienie. Jeden minus, waga z powrotem poleciała w dół. I jak tu wszystko pogodzić...
ja mam zawroty głowy prawie od poczatku ciaży, ale to chyba przez niskie ciśnienie, bo pojawiają się, jak wstaję do pionu
ale najgorsze jest to ostatnie osłabienie, jakbym miała zemdleć za moment, i to trzyma mnie nawet jak leżę czy siedzę i się nie przemęczam
anemii nie mam bo ostatnie wyniki lekarz stwierdził że są dobre
sama nie wiem, może za stara na ciążę jestem hehe
ale najgorsze jest to ostatnie osłabienie, jakbym miała zemdleć za moment, i to trzyma mnie nawet jak leżę czy siedzę i się nie przemęczam
anemii nie mam bo ostatnie wyniki lekarz stwierdził że są dobre
sama nie wiem, może za stara na ciążę jestem hehe
nasia
Mi zaczęły puchnąć ręce i nogi. Jakoś za szybko chyba. Podobno to przypadłość końcówki ciąży.
reklama
tygryskowa
Nasia, mi też ręce, nogi i buzia puchną.