reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
oj współczuje tej zgagi
ja pewnie pod koniec ciazy będę sie z nią borykała...
ja zgagi póki co nie mam, chyba... bo nigdy nie miałam więc nie wiem za bardzo co to jest. Ale od kilku dni synek chyba uciska mi trochę na żołądek, wystarczy mała porcja żebym się najadła, a jak nawet 2-3 godziny po jedzeniu się schylę to mam wrażenie jakby mi się wszystko cofało 

nikola1811
Mama Gabrieli
A ja mam takie pytanie, czy któraś z was miała luźne stolce. Bo ja własnie tak mam. Dziwna sprawa, wypróżniam się codziennie i od tygodnia dokladnie miewam właśnie luźne, rzadkie stolce. Wczesniej miałam zaparcia, wiec nie wiem o co chodzi. Nie wiem czy wina jest tego że jest tego iż jestem przeziębiona i pije dużo płynów, czy cos jest nie tak, czy może to normalne. W każdym bądź razie ide do lekarza niedługo to się go zapytam co i jak, ale póki co może wy miałyście taki problem. Jak z nim sobie radziłyście??? Pozdrawiam
A ja mam takie pytanie, czy któraś z was miała luźne stolce. Bo ja własnie tak mam. Dziwna sprawa, wypróżniam się codziennie i od tygodnia dokladnie miewam właśnie luźne, rzadkie stolce. Wczesniej miałam zaparcia, wiec nie wiem o co chodzi. Nie wiem czy wina jest tego że jest tego iż jestem przeziębiona i pije dużo płynów, czy cos jest nie tak, czy może to normalne. W każdym bądź razie ide do lekarza niedługo to się go zapytam co i jak, ale póki co może wy miałyście taki problem. Jak z nim sobie radziłyście??? Pozdrawiam
Ja miałam pod koniec lipca i lekarz od razu wypisał mi skierowanie do szpitala zakaźnego
madiu
A może Twoja dieta na to wpływa, jeśli np. jesz dużo jabłek, śliwek moja gin polecała mi je właśnie gdybym miała problemy z zaparciami. Pozdr
Czy wy też macie takiego lenia jak ja??????????????????
Obłęd oliwkątryskałam energią a teraz mi się nie chce>
oj, nie chce się, nie chce... nic
może to ta jesień...
rachell
Dziewczyny, mam pytanie.
Czy pieczenie brodawek, a właściwie jednej brodawki to normalne? Sutek (jeden) też jakby bardziej wrażliwy. Martwić się czy przyjąć za jedną z "atrakcji"?
Dzieje się tak tylko z jedną piersią, tą nadaktywną, że tak się wyrażę - mam dosyć sporą asymetrię i właśnie ta "górująca" strona tak mi wariuje.
Czy pieczenie brodawek, a właściwie jednej brodawki to normalne? Sutek (jeden) też jakby bardziej wrażliwy. Martwić się czy przyjąć za jedną z "atrakcji"?
Dzieje się tak tylko z jedną piersią, tą nadaktywną, że tak się wyrażę - mam dosyć sporą asymetrię i właśnie ta "górująca" strona tak mi wariuje.
Ostatnia edycja:
reklama