figa777
Mateuszek i Kubuś
Dziękuję Ci bardzo za artyluł :-)Ewentualnie fajny artykul na temat zgagi: Zgaga w ciąży![]()
Buźka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Ci bardzo za artyluł :-)Ewentualnie fajny artykul na temat zgagi: Zgaga w ciąży![]()
Lekarz na pewno Cie upewni, że wszystko jest ok - jestem tego pewna, tylko się nie denerwujMacica mnie tez juz zaczela bolec ale do tego taki bol skurczowy czasami jak sie przeforsuje no lae wtedy nospe lykam bo za bardzo sie boje a dzis wizyta u gina wiec sie uspokoje mam nadzieje.
Figa nie tylko Ciebie męczy zgaga, ja z tą francą też już walczę od kilku dni. U mnie sprawdza się, na zmianę, woda gazowana i migdały ;-)A mnie męczy wieczorami zgaga od kilku dni. Mdłości odeszły ale przyszła inna franca - ZGAGA
Nie wiecie dlaczego tylko wieczorami przychodzi ???? Chętnie oddam - za darmo ;p
A ja mam spokój od kilku dniFiga nie tylko Ciebie męczy zgaga, ja z tą francą też już walczę od kilku dni. U mnie sprawdza się, na zmianę, woda gazowana i migdały ;-)